acai-piller

Jeg kunne også købe Acaipiller i Danmark da jeg kom hjem fra USA

Det er ikke så længe side, at jeg var sammen med min kæreste i USA, og hvis du ikke er klar over det, så er alt med kost tilskud der er langt større derover, og mange flere benytter de muligheder der ligger der. Jeg kan huske første gang jeg kom forbi en butik der udelukkende sælger kosttilskud, der var jeg godt nok overrasket over, hvor mange forskellige muligheder der er i den Verden. Jeg måtte derfor ind og kigge en gang, for der er jo noget man ikke ser hjemme i Danmark, og derfor var lidt jo sådan lidt en turist attraktion i sig selv. Det kan godt være at det lyder underligt, men det er jo noget meget det man tænker på, når man tænker på USA.

USA har nok hvad man kalder en lidt underlig form for madkultur. Det er jo meget normalt, at man går ind på en fastfood restaurant, og køber en stor menu, som for dem der ikke ved der, er langt større end den er i Danmark. Der er typisk nogle kæmpe portioner som får, og at få en liter sodavand er på inden måde unormalt. Man har en opfattelse af, at hvis man så bare spiser en slankepille på samme tid, så er der ikke noget problem i, at spise den tørste menu der er. Hvis man så er på kur, så kan man da lige tage en light sodavand, så er der nok mange der betragter det som en slankemenu, hvilket der nok ikke er særlig mange i Danmark der ville tro.

Jeg gik som sagt ind i en butik der sælger kosttilskud og slankepiller og alt hvad der ellers findes inden for den Verden. Det er ikke fordi jeg på nogen måde tror på det, men det er da meget sjovt lige og se hvad der findes. Jeg kunne godt se, at der var mange der købte noget der hedder Acai piller. Jeg havde aldrig hørt om det før, og jeg var derfor nød til lige at spørge hvad det er for noget. Jeg fik at vide at de ikke havde haft produktet så længe, men at det var et lille Sydamerikansk bær, der havde rigtig mange gode ting, som en krop har brug for. Grunden til at der var så mange der købte produktet er, at de havde valgt at have tilbud på det, i den uge de var i. Der var rigtig mange der købte dem, så jeg tænkte ved mig selv, at jeg var nød til at købe nogen af dem. Jeg tog dem med hjem, og jeg synes faktisk godt at jeg kunne mærke en effekt af dem. Det var derfor lidt trist da jeg var kommet hjem, og på et tidspunkt ikke havde flere tilbage. Jeg var derfor ikke lige klar over hvad jeg skulle gøre. Jeg fandt dog hjemmesiden http://www.acaipiller.dk/, og det viste sig faktisk, at det faktisk også var muligt at købe dem i Danmark. Jeg blev rigtig glad, for så kunne jeg blive ved med at spise dem, for jeg var blevet meget mere frisk af at spise dem.

Skriv en kommentar