Acerola

Får nok c-vitaminer nok når du spise Acerola

Når man går udenfor i øjeblikket, så kan man godt mærke at det er efterår, og det får jo en ting til tænke over, at det snart blive vinter. Det betyder jo så også, at der sandsynligvis snart er en masse sygdom undervejs, så man kan jo snart begynde at forberede sig på, at man skal ligge nogle dage i sengen. Det er ikke fordi jeg nyder at ligge i sengen, så derfor er jeg også begyndt at spise Acerola.Det er efterhånden nogle år siden, at der var en eller anden der sagde til mig, at hvis man er ved at blive syg, så skal man sørge for, at man får nok C-vitaminer, for det kan i bedste helt stoppe den sygdom der er på vej til dig. Jeg kan huske første gang jeg prøvede det, der var jeg godt nok overrasket over, hvor godt det virkede. Jeg kan huske at jeg spise massere af c-vitaminer om morgen og hele vejen igennem dagen. Allerede om aften der begyndte jeg at få det bedre, og det var nok på dit tidspunkt at jeg fik øjne op for, hvor effektive c-vitaminer egentlig er, for at undgå sygdom.

Jeg har siden talt med mange forskellige om dette, og lige pludselig en dag var der en der sagde til mig, at jeg skulle tage og prøve at spise Acerola. Det var jo ikke noget jeg lige havde hørt om før, så jeg var jo nød til lige at høre hvad det var for noget. Acerola er et lille bær fra Sydamerika, hvor det vokser i flere forskellige lande. Der er rigtig mange forskellige vitaminer i det bær, men det som det måske er mest kendt for, det er det ekstremt høje indhold af c-vitaminer. Han fortalte mig, at tog noget Acerola pulver og blandede i hans mysli om morgen. Lige siden han var startet på det, da havde han ikke haft nogle af de typiske vinter sygdomme, så derfor var han helt overbevist om, at man skulle spise Acerola bær hver dag, for så ville man ikke bliver vinter syg på den samme måde, som han havde været tidligere.

Jeg er nu selv prøvet at købe Acerola pulver, for jeg har på ingen måde lyst til at være syg. Jeg hader at ligger derhjemme under dynen, for kan keder mig i løbet af et øjeblik. Det er som regel ikke noget problem de første dage, hvor man bare er glad for at overleve når man er mand. Det er mere de dage, hvor man har fået det lidt bedre, så begynder jeg virkelig at kede mig. Jeg kan slet ikke få tiden til at gå, og hvad jeg kan undvære nogle senge dage bare ved at spise Acerola, så gør jeg gerne det. Det koster ikke specielt meget, og hvis man tænker lidt over det, så er det meget begrænset, hvor sjovt det er at ligge i sengen. Jeg er da også sikker på, at min kone bliver glad for det, for hun synes ikke jeg er til at holde ud når jeg ligger i sengen. Jeg tror det er noget vi alle sammen bliver glade for.