Åhhh nej ikke indbrud

Hvor er det latterligt at komme hjem fra arbejde. Efter en lang hård dag, for at opdage at man har haft indbrud. Jeg kan blive så vred over at folk tror mit er dit. Jeg kræver respekt for andre folks ting- Men når det nu skal være, så var mit indbrud ikke det værste.

I forhold til nogle af de indbrud jeg har hørt om, hvor tyvene har ødelagt hjemmet ved at smadre ting, lagt en pølle på gulvet og hvad man ikke høre om, så er vi sluppet ret billigt. Der er ikke blevet stjålet nogen arvestykker. En ting er den pengemæssige værdi af disse. Den er tit ikke så høj, men det er affektionsværdien.

De havde brudt vores havedør op. De kunne lige så godt have smadret vinduet og karmen. Men de havde bare lige vippet døren op. Utroligt nok tog de ikke min bærbar computer. Den havde været uerstattelig. Den er gammel som en i he……. Men der er så meget data på der ikke kan erstattes.

De tog derimod vores helt nye sony spejlreflekskamera og en nano ipod. De tog også vores tv. Men vores lille lommekamera lod de stå. Okay det er heller ikke så meget værd, men de stjal alligevel vores hårprodukter og hvis de er penge værd, så er sådan et lille kamera da også.

Så selvom at vi måtte undvære hårprodukter her til morgen, så var det værste næsten at vi nu skal skifte alle vores låse og alle vores nøgler. Havedøren kan vi faktisk selv lave. Så vi er vel et ellers andet sted sluppet billigt. Selvom det er ubehageligt der har været fremmede mennesker i vores hjem.

Skriv en kommentar