Acai pulver

Alle skulle prøve en rundrejse i Sydamerika

Jeg blev færdig med gymnasiet for 2 år siden, på i det sidste år jeg gik der, der var jeg blev skoletræt. Jeg kunne ikke rigtig tange man sammen på det sidste. Jeg havde oprindelig en plan om, at jeg ville læse videre lige efter gymnasiet. Jeg indså dog på et tidspunkt, at det måske ikke ligefrem var den bedste idé, når jeg nu ikke engang kunne tage mig sammen i gymnasiet. Jeg havde en snak omkring mit problem med flere forskellige. Jeg havde en snak med min studie vejleder, som sagde at det på ingen måde er unormalt at have det sådan. Jeg var slet ikke den eneste, og som hun sagde til mig, så sagde hun altid til de unge, at de skulle klemme ballerne sammen, og så få den eksamen. Når den så var i hus, så kunne det være en rigtig god idé at tage et år hvor man ikke rigtig lavede noget. Tage ud og rejse eller hvad man lige havde lyst til. Når det år så var gået, så kunne man tage og læse videre, til det man nu engang havde planlagt. Når man så kom tilbage til det studie som man havde planlagt, så ville man havde meget mere energi end, hvis man bare gik direkte fra gymnasiet. Jeg havde også en snak med min mor og far, og de synes det virkede som en rigtig god idé ,at tage det stille og roligt, så jeg var mere klar til at gå i skolen.

Jeg valgte at tage på en rundtur over i Sydamerika. Jeg er ikke 100 % klar over, hvorfor det var jeg valgte at tage derover, men der var bare noget der sagde mig, at det ville være det helt rigtige sted at tage hen. Jegtror ideen kom fra et blad som jeg havde læst, hvor der var en rigtig spændende artikel omkring et lille bær der hedder Acai. Ud af det lille bær, der laves det blandt andet Acai pulver – du kan også mere mere her http://acai-pulver.dk/. Det er en fuldstændig vildt lille bær, der indeholder så mange C-vitamin,er at det ikke kan sammenlignes med noget andet bær. I den artikel der stod der beskrevet, hvor vildt det kunne være, og at man næsten ikke kunne undgå et få et energi boost som man aldrig havde fået det før. Den gang jeg sagde og læste det, det tænkte jeg godt nok ved mig selv, at det måtte jeg prøve. Nu er jeg jo godt klar over, at der var andre måder at gøre det på, men eftersom jeg alligevel ville ud og rejse, så kunne jeg jo lige så godt tage derover, for så havde jeg også mulighed for, at smage Acai pulver direkte fra stedet hvor det vokser. Der er jo i mange tilfælde en kæmpe forskel på at smage det frisk, og så noget der har været transporteret til Danmark.

Jeg havde en helt fantastisk tur, og alle skulle næsten have mulighed for at komme af sted på sådan en tur. Jeg nød det rigtig meget, og oplevede helt vild mange ting. Jeg er nu kommet tilbage og er startet på min nye uddannelse, og hvor er det bare rart at have været af sted. Jeg har fået rigtig meget ny energi, og det er nok ikke bare det Acai pulver jeg spiser hver dag. Hvis du også er blevet lidt skoletræt, så skulle du også tage og komme af sted på sådan en tur.