10 Ammepuder frem for 10 sofapuder

Jeg og min kæreste, igennem snart ti år, har lige så lige skrevet under på vores drømmehus, som ligger et stykke uden for København. Det er bare rigtig fedt, for vi har, i en periode på snart tre år, ledt efter drømmehuset. I de tre år har vi mere eller mindre levet på en sten for, at få sparet en ordentlig portion penge sammen, så vi minimum havde til en god udbetaling. Da vi kom til at vente noget længere tid, end hvad vi havde regnet med vi ville, fik vi også sparet det tilsvarende op.

Dette har betydet, at vi har kunnet indrette huset, som vi gerne ville. Vi er vant til at bo i en lille 2 værelses lejlighed i København, så det er begrænset, hvad vi har af møbler og de møbler vi har, er ikke noget vi gider og tage med i det nye hus. Derfor skal vi have købt helt nyt indbo til huset. Det er jo selvfølgelig utrolig spændende, men på en og samme vis lidt skræmmende, for der er ingen af os der har prøvet at købe det hele nyt. Vi har været vant til at arve møbler fra venner og familie.

Indkøb af puder, sofaer, bord og stole m.m

Vi begyndte i det små med at købe lidt krims krams hist og her, men pludselig tog det fart efter vi var en tur i en bolig butik. Vi fik lynhurtig brugt 50.000 på sofaer, stole, puder, spisestole, højstole, babymøbler m.m. Nu tænker I nok lige baby. Jo ser I det er nemlig sådan at Sanne, som i øvrigt er min kæreste og gravid i 4 måned, mener der også skal købes babyudstyr plus møbler. Det var dog ikke alt vi kunne købe ved boligbutikken, vi blev også nødt til at bruge andre butikker, så som online babybutikker.

Der fandt vi en, hvor vi kunne købe, ikke kun babyudstyr, som der jo skal købes, men også puder. Det var jo alle tiders for vi manglede nemlig nogle puder til sofaen.  På den online babybutik, som hedder Klodsmajor.dk, klik her, fandt vi faktisk masser af babyprodukter, som vi egentlig manglede.

Blandt andet manglede vi sengetøj, sengerande og ammepude plus en masse mere. Ammepuden skulle ikke være hvilken som helst. Det skulle være en ammepude fosslakes (indmaden i puden)og ikke med krøyerkugler. Det skulle være en økologisk ammepude og samtidig skulle det være en ammepude sebra. Vi fik bestilt 1 lækker ammepude og 10 sofapuder, troede vi, men min kone havde rent faktisk kommet til at bestille 10 ammepuder og 1 sofapude. Hvis det ikke var fordi, de havde været så søde at ringe til os, havde vi endt med 10 ammepuder og 1 sofapude. What to do, tænker jeg bare:-)

Indkøbet langer mod en ende og vi skal snart flytte ind

Vi mangler stort set ikke ret meget indkøb længere, det sidste tror jeg, at vi kan klare på internettet via nogle webshops. Vi har da fået meget mere tiltro til, at købe på nettet efter vi har fået sådan en god service fra Babytorvet.dk.

Nu glæder vi os bare til, det kan blive den 2. februar, så vi kan få nøglen til vores drømmehus på landet. Må I alle være lige så lykkelige som os.