Anmeldelse af Elektronisk Cigaretter

0705052014Snarere end blot at skrive en anmeldelse af elektronisk cigaretter, agter jeg med denne artikel at beskrive de typer af e cigaretter der er til rådighed. Når du har bestemt hvad dine personlige behov er, kan du vælge den type e cigaret bedst passer til dine behov.

Den mest forenklet form for e cigaret eller Vaper er et rør, der indeholder et batteri, som regel genopladeligt og væske eller patron med nikotin eller aroma: Man tager en sug af den ene ende af røret og modtager et nikotin hit, udånder damp som ikke indeholder kræftfremkaldende stoffer som normal tobakcigaretter gør.
E cigaretter er tilgængelige i tre hovedkategorier; til engangsbrug, samt små elektroniske og store elektroniske genbrugelige enheder.

Engangs e cigaretter.
Disse e cigaretter bliver mere og mere tilgængelige i normale detailforretninger. De er designet primært til let rygning og er pakket og solgt som almindelige cigaretter. De er for det meste designet og produceret til at ligne en pakke standard tobak cigaretter, og består af en lille, ikke-genopladeligt batteri og en fast patron med nikotin. Når batteriet og -eller patronen løber tør skal e cigaretten kasseres, og en ny anskaffes.
De er handy bekvemmelige produkter som anvendes hvis du løber tør for batteri eller patron med nikotin. Det er ikke en god idé at bruge disse, når der er første gang du skifter fra tobaksrygning til vaping. Omkostningerne ved løbende at erstatte dem vil hurtigt overgå de indledende udgifter til et genopladeligt cigaret kit.

Genanvendelige e cigaretter.
En elektronisk cigaret anmeldelse bør dække de to vigtigste typer der er til rådighed. Som bruger af tobakcigaretter ved du, om du er en social bruger som ryger op til ti cigaretter om dagen; eller om du er en storryger, der ryger ti til tyve tobakcigaretter om dagen. Som middel bruger er dine muligheder større. Et mindre e cigaretkit består af et lille genopladeligt batteri og enten en nikotinpatron eller en beholder fyldt op med flydende væske fra en separat flaske.

Mange af disse kits er relativ billige, lette og mange er designet til at ligne en tobakcigaret eller en cigar. De vil vare i gennemsnit, hvad en normal let ryger vil forbruge af standard tobakcigaretter, omkring ti om dagen. Hvis du er ligesom mig, en storryger, skal du ikke forsøge at narre dig selv til at tro, at du spare penge ved at starte med et lille kit. Det vil ikke fungere, det ved jeg, jeg har selv prøvet det, før jeg købte det, jeg skulle have købt i første omgang. Du vil meget hurtigt vende tilbage til at købe en pakke med tyve styk.

Elektroniske cigaretter til medium og storrygere er generelt større og tungere. De er designet til et større forbrug, de indeholder et større genopladeligt batteri og større væskebeholder til at have en større mængde væske. Man kan nu få Kits som indeholder både et ekstra batteri og væskebeholder. En storryger kan nyde det en hel dag da det er muligt udskifte begge hvis det blev nødvendigt. Batteripakker og reservedele til beholdere er også tilgængelige som separat køb.

Mange der skriver en e cigaret anmeldelse skriver også om “aromatiske” e cigaretter som en separate enheder, men det er de er ikke. Patroner med smagsstoffer og aromatiseret refillflasker kan alle købes separat og er udskiftelige med standard nikotinenheder. Vælg dine præferencer og de vil blive leveret med dit første sæt.