Autohjælp giver tryghed i hverdagen

Hvis du er en af de utallige danskere som har en ældre bil, så vil det måske være en god ide for dig at se nærmere på muligheden for at tegne et autohjælp abonnement – såvel som hvad du kan vinde ved at have det som sikkerhed.

Et autohjælp abonnement gør at du ikke er alene hvis du står med et problem mens du er på farten, det kan være at bilen bryder sammen, løber tør for brændstof eller du er ude for et mindre uheld. Uanset hvad situationen du måtte befinde dig i gør, som bevirker at du ikke kan komme videre – så kan du med et autohjælp abonnement ringe efter din udbyder, som vil komme og hjælpe dig videre. Afhængigt af abonnementet, så vil du typisk enten blive tilbudt en lånebil, kørt hjem eller lignende.

Tidligere i år blev en af de største udbydere i Danmark nemlig Dansk Autohjælp opkøbt af SOS International, som er en stor global virksomhed indenfor branchen. Dette opkøb har således også været med til at der nu er 3 meget store spillere på det danske marked for autohjælp. Konkret er der tale om følgende:

– Falck
– FDM
– Dansk Autohjælp

På grund af der nu er 3 store spillere som kæmper om de samme kunder, så gør det også at forbrugerne nu har endnu bedre muligheder for at få en god aftale og der er ofte et meget højt serviceniveau forbundet med de udbud der pt. er tilgængelige.

Hvad kan autohjælp betyde for din økonomi?

Hvis man står i en situation hvor bilen bryder sammen mens man er på farten, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at få den fragtet til et værksted nær ens bolig. Derfor kan det også lige præcis betale sig at kigge på et autohjælp abonnement, hvor man får bedre vilkår og mere frihed økonomisk hvis ens bil måske ikke altid er lige pålidelig.

Pengene der bliver givet ud for at få abonnementet kan i særdeleshed betale sig selv hjem, hvis man tit og ofte er ude at køre i udlandet. Med nogle af abonnementerne har man mulighed for at blive dækket i hele Europa, hvilket så også gør at der her virkelig er penge at spare ved et uheld. Udover at man er sikret at få sin bil på værksted, så er der også mulighed for at man selv bliver fragtet hjem, dermed så bliver alt håndteret mens du kan bruge tid og energi på andre og mere spændende ting, end at få din bil på værksted når den står langt væk hjemmefra.

I de mere ekstreme tilfælde, så kan man også med en gammel bil opleve, at bankerne ikke vil give dig et lån, som kan gøre du har mulighed for at reparere den, derfor kan du være tvunget til at så på dine muligheder for at optage et forbrugslån på nettet. Det bliver en dyr fornøjelse som oftest, og gør dermed også at du i lang tid fremover vil have dette at skulle betale af på.