Billeje New York

Billeje New York – Den lette start tpå din ferie

Hvis du planlægger en rundrejse i den østlige del af USA, så er der stor sandsynlighed for, at du finder den bedste pris på en flybillet til New York. Det er også et godt sted at starte, og så er det lige meget, om du planlægger en tur nord eller sydpå. Der er mange forskellige firmaer der tilbyde billeje New York direkte fra lufthavnen, så er der også stor sandsynlighed for, at du kan finde nogle rigtige gode priser på billeje.

Hvis planen er, at du køre syd på, og fx. til en start køre til Washington, så er turen der ned ikke særlig lang, men hvis du vil nordpå, til de spændende byer du finder der, så er turen heller ikke så lang. Med andre ord, så er New York et oplagt sted at starte. Hvis du ikke har være i selve New York, så vil jeg også anbefale dig, at tage et par dage inde i selve byen. Det er oplagt at gøre dette først eller sidst på din ferie. Jeg vil anbefale, at i afleverer billeje New York når i opholder jer i byen, for det kan være meget dyrt at parkerer der, og hvis du ikke er vandt til at køre på selve Manhattan, så vil jeg ikke anbefale jer at køre derind. De offentlige transport midler fungerer rigtig godt, så der er ingen grund til, at i skal sidde i kø oppe på vejen. Der kan være meget stressende at køre, og det virker som om, at der er biler over alt. Hvis i på jeres tur, skal gennem Manhattan, så er det vigtigt at chaufføren har nogen der kan hjælpe, med fx. at skifte vognbane. Inden i kører ud i det, så sørg for ikke at køre i den periode, hvor der er flest biler, for så er der biler og taxier overalt, og de plejer at køre der, og ved præcis, hvordan man kører her. Man kører meget frisk til, og hvis man ikke plejer at køre rundt i en storby, så hold jer væk.

Når i skal afhente billeje New York i lufthavnen, så følg de forskellige skilte der viser imod “car rental”. I mange tilfælde, så ligger selve kontoret udenfor selve lufthavnen, og i bliver derfor i første omgang ledt til nogle bus holdepladser, og her skal i vente på, at der kommer en bus fra det selskab i har booket billeje New York. Disse gratis busser, vil på et øjeblik tage jer ud på kontoret, hvor i typisk i løbet af ret kort tid, får udleveret, den bil i har lejet. Husk at lægge mærke til, om i skal afleverer bilen fuldt eller tom for benzin. Typisk så er den første tank incl. i prisen, og det betyder at i skal afleverer dem tom. Der er jo ingen grund til at fylde dem op, også selvom benzin koster meget mindre end du kender det fra Danmark. Med billeje New York, så kommer du hurtig væk fra selve byen, hvis det er hvad i har lyst til. Husk kør forsigtigt, indtil du har lært bilen at kende, og kig dig godt for.