Billig make up

Hvor er det utroligt nogen gange, hvor lidt der skal til før man bliver glad. Jeg har lige fundet et godt tilbud på billig make up. Tænk at det er muligt, men det er det altså.

Jeg er tosset med make up og at jeg så kan få billig make up, gør det hele bare endnu bedre.  Jeg bruger nogenlunde meget make up hver dag, så en gang imellem er det rart, at det er muligt at få billig make up.

Det er især de lidt dyre mærker, jeg gerne vil have fat i og når de så endelig har billig make up, så er det altså bare med at slå til. Jeg synes ikke, det sker så tit at de store mærker har billige make up, priserne er meget stabil, jeg tror kun det er et par gange i løbet af året, at de sælger ud og giver lidt billig make up til os, der bruger det hver dag.

Jeg vil nu også lige pointere, at jeg også går med billig make up, det er jeg ikke for sart til, men en gang imellem når man skal i byen er det “lækkert” at have den lidt dyre make up på, men det er nu ikke noget der skal ruttes med.

Jeg synes, at det billig make up som jeg har, svarer godt overens med prisen. Jeg kan faktisk gå en helt dag uden at min make up, skal tegnes for meget op.  Især her i varmen, kunne det jo godt tænkes, men det er har jeg nu ikke noget problem med, selvom det er billig make up jeg bruger.

Min billig make up holder også udmærket når jeg træner, jeg løber meget og sveder jo helt naturligt, men det er ikke sådan at min make up, den løber.

Der findes jo heldigvis da også vandfast make up af diverse, selvom det er billig make up vi taler om. Der er faktisk mange rigtig gode produkter. Jeg har flere vandfaste mascara’er og de holder fint selvom jeg har været en tur i vandet og fået vand i hovedet.

Jeg vil til hver en tid anbefale billig make up, alting behøver ikke være så dyrt før det er godt og holdbarheden fungere rigtig godt for mig.

Kunsten er jo lidt at veksle mellem billige make-up og det det lidt dyre. Det er lidt det samme som, at mange kvinder har lingeri de bruger når de skal i byen og så har de deres almindelig undertøj til hverdag. Der skal da være en lille forskel på hverdag og fest. Det kan da godt være vores kæreste og mænd ikke kan se forskel på om vi har billig make up på eller det er den dyre, men hvad så.

Hvis du også er interesseret i billig make up skulle du prøve at søge ligesom jeg har gjort. Jeg er helt sikkert på, at det ikke er sidste gang du søger billig make up, man skulle da være et skarn, hvis man ikke synes det skønt, at der findes billig make up.