biludlejning USA

Biludljning USA – Den sikre vej til en god ferie

Det er ikke så længe siden, at min mor kom og fortalte mig, at de gerne ville på ferie i USA. De skulle bare to af sted, nemlig hende og hendes mand. Jeg fortalte dem med det samme at det kunne de godt glæde sig til. Jeg spurgte derefter lidt ind til, hvor de gerne ville rejse hen derover, for det er jo et stort land, hvor der er vild mange muligheder. Hun fortalte mig glad, at de i et blad havde fundet en annonce fra et selskab, der tilbyd at gøre det hele på en lidt anden måde. De tilbød en tur over i den vestlige del af USA, men det var ikke noget med at man skulle køre rundt, eller tage bussen. De havde fundet på den idé, at de havde lejet et lille fly, hvor der var plads til den fra selskabet. Selskabet lille derfor flyve rundt til små lufthavne i nærheden af de store turistattraktioner. På den måde, at ville de undgå at skulle bruge så lang tid på at sidde i en bil. Hun spurgte ind til, om ikke det virkede som en super god løsning.

Det er ikke mere end 2 år siden jeg tog en tilsvarende tur. Vi havde dog valgt at bruge biludlejning-usa.com i stedet for. Der havde vi fundet en stor amerikansk bil, sådan at vi kunne komme behageligt rundt. Ja der havde været langt mellem nogle af de nationalparker, derover men det havde jo egentlig bare være hyggeligt at køre rundt i bilen. Vi var kun os to, så vi kunne tage det i den hastighed, der passede til os. Der kan da godt være at vi brugte mange timer på vejen, men selvom det kun er transport, så oplever man jo en masse alligevel. Turen er jo ikke kun transport mellem de forskellige parker, for når vi rejser, så er det lige så meget noget med at gøre, at vi gerne vil opleve den lokale kultur. Vi kørte et stykke af den gamle Route 66, og der var da en utroligt stor oplevelse. Det er jo ikke fordi der er så meget at se på, men det var alligevel en stor oplevelse, for det gav bare en lidt speciel oplevelse, at køre på en vej der har så stor en historie som den vej her.

Jeg var derfor nødt til at fortælle min mor, hvad jeg i virkeligheden synes om den idé hun havde fået. Hun spurgte mig om ikke de måtte se de billeder vi havde taget, udenfor nationalparkerne. Vi havde jo ikke rigtig taget nogen, det kunne jeg godt se, men derfor ville jeg på ingen måde havde været den lange køretur for uden. Det er bare noget specielt at køre rundt i det land, og selvom afstanden er langt, så synes jeg bestemt at du skulle gøre det på samme måde. Jeg synes at biludlejning USA, er den sikre vej til en rigtig god ferie derover. Man skal dog også være klar over, at man kommer til at bruge mange timer i bilen, så sørg for at lej en bil der er stor nok til at det er behageligt.