De der buksedragter

Det tog mig lang tid at blive overbevist om buksedragtens berettigelse i min garderobe. Uanset hvor mange gange jeg så buksedragten smukt stylet i diverse danske og udenlandske modemagasiner, havde jeg min tvivl. Jeg så stadigvæk piloter eller motorkørere for mit indre blik. I bedste fald så jeg et afslappet bomuldssæt, der kun egner sig til en søndag på sofaen. Men stille og roligt, uden jeg rigtig bemærkede det, ændrede jeg mening. Buksedragten kan være feminin, humørfyldt, festlig… Faktisk er jeg vendt hundredfirs grader, og i dag er jeg af den klare overbevisning, at buksedragten er det geniale alternativ til masser af andre items; kjolen, hverdagens jeans & t-shirt look, og det über hypede matchende sæt.

Buksedragten frem for kjolen

Jeg har den fineste stropløse, sorte buksedragt. Siden jeg faldt over den på nettet, det var i øvrigt mit første buksedragt køb, har den været mere brugt end mine ellers højtelskede little black dresses. Den her buksedragt er perfekt til en aften i byen, og når alle andre er iklædt kjoler, synes jeg, det er sjovt at være frøken modsat. Uden på nogen måder at være kedelig eller under dressed. Min sorte buksedragt er klassisk, og derfor tilsætter jeg altid larmende accessories. Først og fremmest har jeg altid en statement halskæde på; den er perfekt til den stropløse overdel. Fordi buksebenene er ankellange hopper jeg ofte i et par farverige højhælede sandaler. Jeg synes, det er et perfekt match. Siden jeg købte buksedragten har jeg fået øjnene op for, at buksedragten helt generelt er et perfekt alternativ til festkjolen. Det gør på ingen måde stilen kedelig, tværtimod har jeg tit fået komplimenter for mit ”vovede” valg.

Hverdagens perfekte buksedragt

Et andet tidspunkt hvor buksedragten virkelig gør sig godt, er som et hverdagsoutfit. Jeg har for nyligt investeret i en blåmønstret buksedragt med korte ærmer. Den skriger på forår, og jeg glæder mig som en sindssyg til, at jeg kan bruge den uden en jakke over! Lige for tiden matcher jeg den med mine yndlings sneakers, en grå model af Asics Gel Lyte 3, og så har jeg rullet buksebenene en anelse op. Jeg er vild med kig til anklerne! Jeg har både brugt min ældgamle læderjakke og min nye hvide forårsfrakke til; med frakken til fungerer buksedragten faktisk også som et aftenoutfit, når jeg har skulle til middag med et par veninder. Så har jeg blot skiftet mine sneakers ud med et par grove ankelstøver.

Erstat det matchende sæt med playsuitet

Den sorte og den blåmønstrede er lige nu mine eneste to buksedragter, men jeg leder med lys og lygter efter det perfekte sommer playsuit; altså buksedragten med korte ben. Jeg forelsker mig gang på gang i det matchede pyjamas sæt med skjorte og shorts i silke, men jeg synes tit, det er ret dyrt. Jeg er helt med på, at sættet er at finde på alle modeinteresserede top ti lister, men derfor kan man jo godt supplere med et playsuit. Jeg vil i hvert fald meget gerne have fingre i et blomstermønstret playsuit, som jeg kan bruge hele sommeren igennem. Til hverdag med sandaler og denimjakke og til cocktailparties med en skøn blazer og et par høje sandaler.

Køb buksedragten online

Jeg har fundet begge mine buksedragter online, og det er også på nettet, at jeg er gået i gang med at lede efter playsuitet. Heldigvis har jeg stadig god tid til sommeren melder sin ankomst, og derfor kigger jeg på mange sider, og køber ikke et playsuit før, jeg har fundet det helt perfekte! Hvis jeg har inspireret nogen til at søge efter buksedragten eller playsuitet, så får I her tre af mine absolutte yndlingssider at shoppe buksedragter på:

Topshop: www.topshop.com

Buksedragter: www.buksedragter.com

Forever21: www.forever21.com