Eksotisk frugt

Eksotisk frugt til din smoothie

Det kan godt være at du allerede er klar over, hvor lækkert det kan være at starte dagen med en lækker frisk lavet smoothie. Hvis man sørger for at udvælge de frugter man bruger med på den rigtige måde, så er det faktisk muligt at få en vitamin boost. Hvis man drikke sådan en om morgen, så får du ikke alene en god start på dagen, for du er meget mere frisk hele dage, så du får udrettet meget mere på sådan en dag.Det er står forskel på, hvor mange vitaminer der findes i forskellige frugter, og der er derfor meget stor forskel på, hvor meget du få ud at at lave smoothie ud af de forskellige. Når man nu er i gang med at lave en frisk smoothie, så er det en rigtig god idé, at udvælge de rigtige frugter, for du vil kunne mærke det på din krop, hvilken betydning det har for dig krop. I første omgang der plejer det at være sådan, at man vælger blandt de forskellige ting man finder i sit supermarked. Derefter betyder du måske at kigge i de specielle frugt og grønt butikker, der findes rundt omkring. Har kan du findes meget spændende, og også frugt der er rig på alle mulige vitaminer. Hvis du ikke bor i nærheden af sådan en, eller du bliver træt af, at du ikke kan finde de frugter/bær som du bedst kan lide, så går du måske over til at købe eksotisk frugt på frost. Det kan du fx. gøre hos Acaishop.

Hos Acaishop.dk finder du et stort udvalg af frugter og bær, som du ikke lige finder i dit supermarked. Langt det meste af deres frugt kommer fra Sydamerika, og er alle sammen udvalgt ud fra deres sammensætning, af vitaminer og mineraler. På den måde så kan du få et meget bedre indhold i din smoothie. Inde i webshoppen, der har du mulighed for at købe en enkelt bestilling, men du har også mulighed for at tegne abonnement på en sådan måde, at du altid har de frugter og bær i fryseren, som du løbende skal bruge. Du slipper for at tænke over, om du er ved at løbe tør, og glemmer og købe nogle nye forsyninger. Du kender det måske fra dig selv, at du altid glemmer og købe nogle ting når du er ude for at handle. Det slipper du får, når du tegner leveringsservice.

Alle de forskellige frugter og bær du finder på hjemmeside, de er alle sammen varmebehandlet sådan at du ikke skal tænke mere over, at de i ikke varmehandlet frugt og bær kan være sygdomsfremkaldende baktier. Du har måske hørt om de forskellige episoder der har været, om typisk hindbær der har været importeret. Det slipper du for at bekymre dig, når du køber varmebehandlet hindbær her http://www.acaishop.dk/tropiske-frugter/hindbaer.html. Prøv dig frem med nogle af de spændende eksotiske frugter du finder på hjemmesiden, så finder du med stor sandsynlighed også nogle der passer godt til din smag. Det er rigtig spændende at mixe nogle af de forskellige frugter, indtil du finder det perfekte mix.

 

 

Skriv en kommentar