eksotisk frugt

Eksotiske frugter får dig til at tænker på sommer

Nu kan det godt være, at der er lidt delte meninger om, hvad man tænker når man snakker eksotiske frugter. Jeg vil derfor til en start lige fortælle hvad det er jeg tænker på. Det jeg tænker på, at frugter og bær der vokser langt væk fra Danmark, og som er kendetegnet ved, at det får rigtig meget sol i den periode de vokser. Netop på grund af den megen sol de får, så smager de bare eget mere eksotisk på en eller anden måde. De smager af sol og sommer, og den smag kan du få hele vejen hjem til Danmark, når du sidder og spiser eller drikke denne type af frugt og bær.

Der er mange måde som kan få fat i eksotisk frugt på, men hvis man gerne vil have en let og enkelt metode, så køber du den på frost. Nu kan det så godt være, at der sidder et par stykker derude og tænker, at da det ikke lyder særlig eksotisk at købe frugt og bær på frost. Det kan godt være at det ikke lyder eksotisk, men det er det som alligevel. Det at fryse har gennem mange år være anvendt for at få ting til at holde sig, og der er årsagen til at det også er genialt at bruge til frugt og bær. Når eksotisk frugt bliver plukket i det område hvor det vokser, så bliver det lynhurtig varmebehandler og derefter frosset, og det betyder at du får den fulde smag med ti Danmark. Fordelen er netop, at må ved denne metode kan vente helt til frugten eller bæret er moden, og man skal derfor ikke tage hensyn til den modning der normalt sker under transport, når man fragter den slags frisk frugt.

Når man køber frossen eksotisk frugt, så slipper man også for at skulle planlægge så meget. Med det mener jeg, at der når man køber frisk frugt er en begrænset holdbarhed, og det betyder også at der i mange tilfælde er et stort madspild, når man køber det på den måde. Jeg ved ikke hvor tit jeg har købt noget frugt, og så 1-2 uger senere, så står de stadigvæk ubrugte, og jeg smider dem derfor ud. Når man køber det på frost, så holder det meget længere, og jeg har derfor altid eksotisk frugt i fryseren, når jeg har lyst til at bruge det til at lave en smoothie eller lignende.

Jeg laver tit en smoothie i weekenden, når min kone og jeg virkelig skal hygge os. Der anvender jeg typisk forskellige former for eksotisk frugt, for sådan en kold vinter morgen, der kan det virkelig få en til at tænke på en sommerdag. Det er som om man sidder og drikke sommer i en drik, og langt de fleste af de eksotiske frugter man fx. kan købe hos http://eksotiske-frugter.dk/, de har et rigtig højt indhold af fx. C-vitaminer. Det gør også, at man få dækket en del af det daglige vitamin behov på den måde, og man undgår at blive så meget syg når man drikek en smoothie med eksotisk frugt. Der findes rigtig meget forskellige eksotisk frugt, så det kan være vild svært at vælge første gang man skal til at købe.  Jeg holder fx. meget af guava, der er en speciel frugt der oprindelig stammer fra Mexico, men efterhånden dyrkes den i en lang række lande, så du kan møde den i en lang række forskellige lande.

Skriv en kommentar