elektroniske cigaretter

Elektroniske cigaretter – Er perfekt til rygestop

Den rigtige måde at stoppe med rygning, det er ved at man i første omgang erstatter alt tobaksrygning med en elektroniske cigaretter. På den måde så beholder du godt nok din afhængighed, men du får ikke de skadelige stoffer der, der findes i cigaretter fremstiller traditionelt med tobak. Elektroniske cigaretter indeholder kun smagsstoffer, nikotin og vand. Alle ingredienser er alle godkendt til brug i fødevareindustrien, så her er der ikke nogle skadelige stoffer.Der er mange gode grund til hvorfor man skal starte med e-cigaretter. Det er ikke en gang sikkert, at du ønsker at stoppe med at ryge tobak, for det kan også bare være fordi du skal til en fest, og du derfor ved du kommer til at ryge en del. At ryge i dag til fester, det betyder jo så desværre at du er nød til at stå udenfor hele aftenen. Eftersom der ikke er så mange der ryger mere, så betyder det jo muligvis at du kommer til at stå udenfor helt alene, og det er jo ikke så hyggeligt når man nu er til fest. En løsning på det er jo, at du køber en e-cigaret som du så ryger på i stedet for. På den måde så kan du jo faktisk sidde sammen med de andre og hygge, mens du får dækket dine behov. For de andre ser det godt nok ud til at du ryger, for du får vanddampe ind i munden, som du så ånder ud. Der kommer dog på ingen måde skadelige stoffer i dampen, så du udsætter hverken dig selv eller dem du sidder med for skadelige stoffer.

Der er mange rygere der tror, at hyggen går af at ryge, når man går over på e-cigaretter. Det er dog på ingen måde rigtigt, for der fungerer på fuldstændig samme måde. Du sidder med din e-cigarette, og når du suger i den, så kommer de lys uden i ende, på helt samme måde som du kender det fra en almindelig cigarette. Når du suger, så får du damp ind i munden, og de er fremstillet sådan, at du får sådan en krads i munden, som du kender det fra almindelige cigaretter. Når e-cigaretter virker på den måde, så kan det meget lettere stoppe med at ryge tobak. Det er meget lettere end nogle af de andre hjælpemidler du måske allerede har prøvet for at stoppe. Folk der ryger, de har typisk prøvet at stoppe før, for alle er nok efterhånden klar over, hvor skadeligt det er. Der er ikke ret meget undskyldning i dag ved at sige at det var man ikke klar over, for alle er klar over det. Det kan så godt være at folk vælger at se bort fra de mange advarsler, som folk har fået. Grunden til at mange unge vælger at overhøre en advarsel er, at den sundheds risiko som der er, den kommer først mange år senere. Det kan være svært at forhold sig til, når man er så ung.

Hvis du er ryger, så husk på at det aldrig er for sent at stoppe med at ryge. Det kan godt være at du har være ryger i mange år, men med elektroniske cigaretter der er det også muligt for dig at blive ikke ryger. Du skal bare ud af vanen med tobak og over på elektroniske cigaretter, så er du godt på vej. Det sværeste det er jo at ændre vanen, men når du har gjort det, så er du godt på vej imod et liv som ikke ryger. Det er dog rigtig mange fordele ved at blive det. Der går ikke mange dage, så vil du kunne mærke, at du ikke bliver lidt så forpustet når du går en tur, eller op af trapper. Der går også kun nogle dage, så vil du lægge mærke til, at dine smagsløg bliver bedre, og det meget bedre kan smage på de forskellige nuancer der er i mad. Du skal med stor sandsynlighed heller ikke krydre din mad så meget som du plejer at gøre. Du smager med andre ord meget bedre du du gjorde før. Kom i gang med et liv som ikke ryger allerede i dag. Bestil elektroniske cigaretter allerede i dag, så er du snart ikke tobaksryger.