Fordele ved e-cigaretter

241014-02De fleste der går og overvejer, at tage en e-cigaret i brug, er rygere der gerne vil stoppe og har brug for hjælp til at komme ud af afhængigheden. Når man har været ryger i mange år, kan beslutningen om at stoppe, være besværlig.
Der er mange grunde til, at et skifte til e-cigaretten, kan være den bedste beslutning for rygere.

Fordele ved e-cigaretter

Der er et stort antal af fordele, der gør e-cigaretten bedre end den traditionelle tobak cigaret, bare et par ef dem kunne være:
• Helbred – at ryge en e-cigaret, er langt bedre for dit helbred end, at ryge en normal cigaret, da den ikke indeholder alle de tilsætningsstoffer og kemikalier, som typisk er i cigaretter. Når du træffer beslutningen om, at ryge e-cigaretter, er du et godt skridt på vej til en mere sund livsstil, uden den konstante trang til tobak og vanedannende ingredienser der er i cigaretter.
• Det sociale – når du ryger en e-cigaret har den ikke den grimme lugt, som er forbundet med at ryge en traditionel cigaret. Lugten af røg er blevet socialt uacceptabelt på en række offentlige steder og rygere føler sig forfulgt når de tænder en cigaret. Rygning er forbudt på de fleste offentlige mødesteder, men E-cigaretter er ofte et acceptabelt alternativ på restauranter og pubber. Det at dampe på en e-cigaret er langt mere socialt acceptabelt, end at ryge cigaretter, at uanset hvor du tnu skulle befinde dig. Når du ryger traditionelle cigaretter klamrer lugten af røg og cigaretter sig, til din krop og tøj og gennemsyrer ethvert område i hjemmet, hvor du ryger. E-cigaretter vil ikke gøre gøre dit hjem, bil eller ejendele befængte med lugt, ligesom et askebæger. På den måde vil du få din selvtillid tilbage og du vil bevæge dig væk fra, at ryge ukrudt og videre til et renere alternativ.
• Økonomi – brug af e-cigaretter, vil straks sætte flere penge i banken. Det er langt billigere at dampe end det er, at købe cigaretter. Dine hårdt tjente penge vil ikke længere forsvinde ned i et hul, og du kan vælge, at købe din e-cigaretter fra en lang række kilder, herunder budget køb via internettet, hvor der er en række rabatter og særtilbud til faste kunder

Det er en selvfølge, at e-cigaretter er et sikkert alternativ til, at ryge rigtige cigaretter. Du behøver ikke at bære lightere eller kæmpe rundt med, at bruge åben ild til at tænde din e-cigaret. Du har ikke længere behov for, at tænde en cigaret, der kan forårsage så megen skade på tøj eller ejendele, hvis du er lidt skødesløs.

Traditionelle cigaretter udgør en alvorlig brandfare, især for de rygere, der nyder at døse hen i sengen. Man kan let droppe en tændt cigaret i sengen og halvdelen af brand-relaterede dødsfald, skyldes søvn og rygning. Denne risiko bliver slettet, når du bruger e-cigaretter. Du vil kunne nyde en række forskellige smagsvarianter og styrker af nikotin, så du er sikker på, at finde den blanding, der passer bedst til dine behov og hjælper dig på vejen til rygestop.