Fyringsolie priserne stiger – Vær varsom

Prisen på fyringsolie boomer i disse dage. Det er hårdt at være ejer af en bolig, der kræver fyringsolie. Det er estimeret, at der skal bruges i hvert fald 1.000 kr. ekstra på fyringsolie hvert år. Om dette kommer til at holde vand om et års tid, er naturligvis ikke til at spå helt præcist, men det tyder i hvert fald på, at der skal bruges ekstra penge.

Hvordan sparer du fyringsolie?

Et helt generelt tip siger, at du skal passe på med at indgå abonnementer eller aftaler, der strækker sig over for lang tid. Køb 500 liter fyringsolie ad gangen og lad være med at binde dig. På den måde undgår du at binde dig til en aftale hos en udbyder, hvor fyringsolien pludselig bliver meget dyrere efter et halvt år.

Til gengæld kan der være fidus i at indgå aftaler, fordi flere og flere virksomheder tilbyder velkomstrabat. Det vil sige, at du ad den vej også kan spare penge.

Måske blev du endnu mere forvirret? Det kan vi godt forstå. Derfor vil vi foreslå dig at undersøge markedet grundigt. Det tager ikke mere end 10 minutter at kigge de forskellige udbyderes sider igennem og dermed finde det bedste tilbud, der passer netop dig.

Hjælpen er at finde på fyringsolie-priser.dk

Hos fyringsolie-priser.dk finder du en liste med forskellige danske udbydere af fyringsolie. Ydermere kan du hente brugbare oplysninger i kommentarsporet, hvor Danmarks skriver om seneste nye tilbud; ting, du skal være påpasselig med i forhold til køb af fyringsolie, og meget mere.

Kig siden igennem, og du bliver godt rustet i forhold til din søgen.

3 kommentarer til “Fyringsolie priserne stiger – Vær varsom”

 1. Fyringsolien kan da snart ikke blive meget dyrere herhjemme. Jeg synes det er en god pointe du skriver med at nøjes med at købe 500 liter af gangen og så udnytte at mange selskaber har velkomstrabatter. Det må man kunne spare nogle penge ved. Det skal jeg prøve næste gang fyret sukker efter olie.

  Svar
 2. Jeg føler med jer. Her hvor jeg bor, er det ikke opvarmning, der koster – det er køling. Og vi bruger omkring $180-200 månedligt på strøm, hvor af størstedelen går til køling. Strømmen er ganske billig her i Florida, men isolering kender de ikke.

  Jeg vil tro, vi kunne mere end halvere udgiften til køling, hvis huset var isoleret, og der var termoruder. Men mon ikke de lærer det herovre en dag?

  Svar
 3. Det er en rigtig god side du henviser til. Jeg har det sådan med fyringsolie, at der er ikke nogen grund til at betale så meget,og med siden kan jeg finde den bedste pris.

  Svar

Skriv en kommentar