billig ferie

Gode råd til en billig ferie

Det er ikke alle der har lige mange penge at rejse for, og jeg er desværre en af dem, der er nød til at tænke meget over, hvordan jeg bruger ferie budgettet. Nu skrev jeg desværre, men hemmeligheden er jo nok nærmere, at det faktisk ikke betyder så meget for mig, for det er jo noget jeg er vandt til.

Hvis du lige som jeg også er nød til at tænke lidt over, hvordan du bruger dine penge, så fandt jeg sidste år en god hjemmeside, der gav nogle helt fantastiske gode råd, til hvordan man får mulighed for at komme på ferie ,men til en meget lavere pris, end hvis man bare ringer til nogle af de store rejseselskabet. Vi er jo nok alle enige om, at den lette måde at bestille en ferie på, det er ved at besøge hjemmeside for et af de store charterselskaber. Det er let, og det tager ikke særlig lidt tid, at få bestilt. Det er dog også en dyr måde at komme af sted på, så derfor har jeg faktisk ikke haft mulighed for at komme af sted i nogle år.

Den hjemmeside jeg fandt, den indeholdt informationer om, hvordan man gør, hvis man vil de samme steder hen, til priser der typisk ligger 20-40 % under. Det du gør er, at du besøger hjemmesiderne for de forskellige lavpris flyselskaber, og på den måde finder du nogle billige flybilletter. Hvis på, at hvis du bor i Jylland, så er det også oplagt at tage Hamborg med i dine søgninger, for nogle selskaber flyer til ret gode priser dernede fra. Når du så har fundet er sted du kunne tænke dig at komme til, så bestiller du det antal biletter du skal bruge. Du skal nu til at finde et hotel i skal overnatte på.  En måde at gøre det på, er ved at kigge i rejse katalogerne for charterselskaberne, og så finde frem til kontakt oplysninger på Google for disse hoteller. Du kan i mange tilfælde leje værelser direkte på hotellet. Hvis der ikke er ledig, måske fordi et charterselskab har bestilt alle værelser, så prøv at finde nogle hoteller i området omkring, for i de fleste områder, der findes der rigtig mange hoteller.  Du vælger derfor det hotel der har du faciliteter i har brug for underferien, og som har den beliggenhed som du har lyst til. Når overnatningerne er fundet, så er det egentlig kun tilbage, at finde ud af, hvordan i kommer fra lufthavn til hotel. Det er også noget i selv skal gøre. Vi gjorde det sidste år, at vi lejede en bil, for så havde vi også alle muligheder for at komme rundt mens vi var på ferie. Vi overvejede også at tage en taxi, men vi fandt ud af, at vi skulle give det samme frem og tilbage til lufthavnen, som vi kunne leje en bil for. Vi valgte derfor at leje, for så var vi mere fri til at gøre, hvad vi kunne tænke os, på vores ferie.

Den hjemmeside med de gode råd som jeg fandt, den hedder http://www.blogferie.dk/billig-ferie/. Den fortælle lidt det samme som ovenfor, så hvis du har lyst til at læse lidt mere om, hvad du skal gøre, så er det en god side at besøge. Prøv at undersøge, om ikke også du har mulighed for at komme på ferie, hvis du gør det på denne måde, for du kan spare rigtig mange penge, på dit ophold.