Google Drive

Google Drive er det nye sort

Google Drive stormer af sted som det nye sted i skyen, hvor du kan hoste dine dokumenter, regneark og alt, hvad hjertet begærer. Du kan sågar have din egen Google Drive-hjemmeside (se eksempel).

Start her

Kom i gang med Google Drive her

Hent Google Drive til Android

Hent Google Drive hos iTunes

Computer World: Sådan fungerer det nye Google Drive

Hvorfor Google Drive?

Meget taler for at bruge Googles cloud-tjeneste. Du har allerede Google Docs, som er direkte integreret med Drive. Og som det nu er med Google, så er alt stort set koblet sammen på den ene eller anden måde. Er du flittig bruger af Googles services, så er Drive lige til højrebenet.

Drive er også gratis, men du kan tilkøbe mere plads – ganske som du kender det fra eks. Dropbox, Microsofts SkyDrive og andre lignende services.

Den plads, du får gratis med Drive, er nok for de fleste, der vil have deres dokumenter liggende. Skal du bruge servicen som backup til større filer, vil det enten kræve flere konti eller tilkøb af ekstra plads. Dyrt er det ikke, og det er pengene godt givet ud.

Hvad er dine erfaringer?

Del gerne dine erfaringer, hvis du har prøvet tjenesten. Her på redaktionen er vi flittige bruger af Docs, og Google virtuelle drev i skyen bliver sågar også brugt til backup.

Giv dit besyv med …

Video

Kort introduktion fra store G selv:

En såkaldt tutorial-video, hvor servicen bliver gennemgået af Martin Shervington

God fornøjelse!