Sammenlign priser

Hjemmesider med prissammenligninger er i vækst som aldrig før

“Hjemmesider med prissammenligninger er et hit, og vil formodentlig også være det i fremtiden”, udtaler Peter Larsen, som er en af de få forskere, der har studeret hjemmesiders udvikling de seneste 10 år.

Udviklingen har været stor især i de seneste 5 år, hvor det er boomet med tjenester, der sammenligner priser fra forskellige hjemmesider. En af giganterne, som mange af os kender, er EDBpriser.dk. Sitet har fået en del modvind, men er stadig med. Den helt store spiller i dag er Pricerunner, som er en af de mest besøgte danske hjemmesider overhovedet.

Sammenligning af iPhone priser er gigantisk

Der er flere store spillere, som gør sig gældende, men der er endnu flere små hjemmesider, som har fået øjnene op for, at der er en forretning i prissammenligninger. Mobilbranchen er særdeles eftertragtet i dette henseende, og det er specielt Apples iPhone, der vinder, da iPhone nærmest er blevet synonym med mobiltelefon – ikke blot i Danmark, men verden over.

En af de mest besøgte hjemmesider er billigiphone.dk, der tilbyder prissammenligning på alle de populære iPhone modeller, ikke mindst den nyankomne iPhone 5S. Se eks. iPhone 5S pris sammenligningen her, hvis du vil se, hvor du kan købe telefonen billigst netop nu.

Bredbåndspriser er også blandt de største

Bredbånd, dvs. bredbånd til hjemmet og mobilt bredbånd, er også et utroligt populært emne, hvor der er mange penge at hente. Konkurrencen er dog også lige så stor, og derfor kræver det noget af en indsats, hvis man vil spille med dér. Rigtig mange hjemmesideejere forsøger sig uden at give det den indsats, det kræver, og det vil med tiden vise sig at have været spild af tid, for der skal en del til.

Prissammenlingssider og fremtiden

Vi danskere bliver mere og mere prisbevidste, og tendensen er uden tvivl, at vi vil se endnu flere sammenligningstjeneser – også for produkter og services, hvor der hidtil ikke har været sammenligninger.

Byd ind med dine input

Hvordan tror du, at det vil udvikle sig i fremtiden? Byd ind med dit besyv, og lad os høre, hvad du mener.