Smartsmoke.dk

Smartsmoke.dk

Smartsmoke.dk promoverer sig vidt og bredt på nettet som værende billig; de har billige opstartskits, billig e-liquid, en billig e cigaret, billige reservedele – ja billig alting. Lyder det for godt til at kunne være sandt? Det er det – for engangsskyld – ikke! Det skulle jo også nødig være sådan, at du skal ud at optage et kviklån for at få råd 🙂

Jamen hvad skal det nu mene? Det er ikke bare en salgsfinte eller et forsøg på at lokke kunder til, det er den skinbarlige sandhed. Smartsmoke.dk kræser om kvalitetsprodukter til rigtig fordelagtige priser, som er mere end konkurrencedygtige i forhold til andre webshops på nettet. De har nedjusteret priserne ganske meget hos Smartsmoke.dk, nogle af deres produkter sælger de endda med helt op til 35% besparelse i forhold til markedets originalpris. Hvis det ikke er at sætte kundernes købeoplevelse først, så skal man have justeret ens forståelse af fænomenet ’købertilfredshed’.

Står du og mangler et decideret eksempel på de ovenstående påstande, for at blive endeligt overbevist? Lad og tage et nærmere blik på en af markedets bedste e-cigaretter, en Apoloe i model A518 mini udgaven. Det er ikke blot en af de e-cigaretter som oser kvalitet, design og funktionalitet, men også en af de e-cigaretter, som rygere over én kam skamroser for dens små finurligheder. Det er, med andre ord, en af sværvægterne på markedet lige nu, og en klar publikumsfavorit.

At Apoloe A518 er en mini e-cigaret gør, at den er nem og fiks at have med rundt. Den føles ikke unaturligt lang, som visse andre e-cigaretter har en tildens til, så allerede rummeligheden og selve følelsen omkring modellen vækker begejstring. Selve cigaretten er lavet i mat gummi som tændes ved tryk på en klar LED knap.

Designmæssigt har denne model et ’vindue’ ind til væskebeholderen, som man kan holde øje med niveauet af e-liquid – man risikerer altså ikke at løbe tør, fordi man ikke havde styr på ens forbrug. Selve den indre opbygning før, at forstøvningseffekten er effektiviseret og derfor danner denne model stor damp i enden. Modellen er altså rigtig lukrativ for den type rygere, som godt kan lide selve ’røg’-effekten, som er med til at simulere rygeoplevelsen fra de velkendte tobakscigaretter.

Hvad mere er, så har Apoloe lavet patronen (væskebeholderen) således, at den sagtens kan tåle at blive brændt tør, uden at selve beholderen tager skade. Det vidner om ufattelig god kvalitet, som nogle af de dårligt produceret e-cigaretter slet ikke kan holde til. Modellen har også mere end de tre standard certifikater, så er det A518 mini-modellen man er faldet for, så er det en kanon investering. Smartsmoke.dk sælger modellen for 349 kroner inklusiv moms, i stedet for 599 kroner (inkl. moms) som ellers er den generelle udbudspris.

Stadig ikke overbevist om fordelene ved Smartsmoke.dk? Så klik selv forbi Smartsmoke.dk og se udvalget og (ikke mindst) priserne for dig selv, så skal du nok komme på andre tanker, for det er godt nok billigt derinde!

Skriv en kommentar