Hvorfor vælge vandfri urinaler?

I det miljørigtige Danmark kan man stille sig selv spørgsmålet ”nytter det overhovedet?” når vi snakker miljø og besparelser, og svaret er ja, hvis vi alle står sammen om at hjælpe til, kan vi i fællesskab mindske vores forbrug og dermed også det co2 udslip, som kommer på den danske regning hvert år, når det bliver gjort op i EU rapporten. Vi har et ansvar som land for at være bevidste om, at vi har et for højt forbrug af både vand, el og varme.

Hvis ikke vi arbejder på at være mere selvforsynende, kan vi vinke farvel til målsætningen. Målet for den danske regering er at mindske udslippet og dermed blive en mere miljørigtig nation. Det er bare den første grund til at vælge et mere miljørigtigt urinal. Det vandfrie urinal har flere egenskaber, som kan interessere alt fra institutioner til private og erhverv. Ud over at være vandfrit, er det også komplet lugtfrit. Det betyder, at du både sparer vand og kan slippe for en rengøring eller to.

vandfri urinaler

Om urinalet

Der findes forskellige urinaler, det er nemlig forskelligt, hvor det pågældende urinal skal stå. Det er også en faktor, hvor mange man regner med at få besøg af hver dag. I bund og grund kan du investere i et vandfrit urinal og tjene det hjem. Vandfrie urinaler sparer dig for tusindvis af kroner hvert år i vand alene på vandregningen. Urinalet er produceret i polykarbonat, som først og fremmest er det stærkeste plastik, du kan opdrive, men også et materiale, som stort set intet vejer. Det betyder, at det bliver betydeligt nemmere at sætte op på toilettet, installationen er også enklere, eftersom at du ikke skal have vandet rindende.

Ønsker du at vide mere?

Urinaler er en stor branche, og der er mange, der har gode tilbud. Det er dog vigtigt at få den rigtige vare første gang, så man undgår utilfredshed. Hos Hope har man produkter som er patenteret på en række løsninger, som er blevet meget populære på det danske marked, og det vil være en skam ikke at kigge forbi Ho-pe.eu, inden man tager sin endelige beslutning om sine nye vandfrie urinaler.