Jagten på billige kaffekapsler

Jeg har altid været rigtig glad for kaffe – ligesom mange andre danskere er jeg dog blevet ret træt af den normale nescafe og sin bitre smag der kun kan kvæles med mælk. Derfor købte jeg en rigtig espresso maskine fra Ascaso, uheldigvis sviner det en del og er ikke ”bare lige” noget man gør modsat nescafe.

Derfor fik jeg aldrig brugt maskinen så meget til trods for de populære kaffepods man kan købe. Heldigvis fik jeg en Nespresso maskine i julegave sidste år, og det gør bare livet meget nemmere for mig. Jeg værdsætter en god kop kaffe at starte dagen på, og det kan Nespresso maskinerne snildt levere med sine kaffekapsler. Godt nok er kaffekapslerne ikke nær så gode som en rigtig espresso, men de er langt bedre end instant kaffe.

Så billige var kapslerne heller ikke
Efter en måneds brug fandt jeg hurtigt ud af at Nespresso kapslerne ikke var helt billige. Når det gælder daglig brug ryger der hurtigt 2 kapsler igennem systemet hver eneste dag, og det løber hurtigt op i mange penge da de typisk koster 3-4 kr. per kaffe kapsel. Derfor besluttede jeg mig for at finde nogle alternativer til Nespresso kapslerne, og det er ikke lige nemt.

Genopfyldningskapsler? Nej tak!
Jeg faldt først over nogle kapsler man selv kunne genopfylde, men så bliver det hurtigt noget rod at lave en kop kaffe som med min espressomaskine. Jeg prøvede nogle af pap, og de fungerede ikke helt optimalt med min maskine, og så smagte de heller ikke så godt.

Et andet problem jeg indså i jagten er at kaffe kapslerne ikke er at finde alle steder. Nespresso har kun meget få butikker, og deres webshop er ikke særlig nem at bruge. De Nespresso Kompatible kapsler findes desværre heller ikke alle steder endnu, jeg har dog fundet enkelte specielle tilbud i forskellige supermarkeder. Det største marked har dog været Internettet der er fyldt med forskellige kaffe kapsler.

Jeg fandt en interessant virksomhed kaldet Cupway der snart begynder salget af kaffekapsler i Danmark der er kompatible med Nespresso maskinerne. De skriver at deres kaffe er specielt udvalgt til den skandinaviske smag. Jeg var ret overrasket over at Nespresso har den samme kaffe i hele verdenen hvad angår deres kapsler, derfor glæder jeg mig til at smage deres kaffe.

Jeg har tilmeldt mig deres nyhedsbrev fordi man angiveligt kan få et godt tilbud inden de åbner, og det vil jeg da gerne have. Jeg kunne dog godt tænke mig at få en lille smagsprøve af cupway først, jeg har nemlig prøvet et par kapsler som smagte ret ringe (vi nævner ingen navne). Jeg syntes dog det er dejligt med et alternativ til Nespresso, man kan godt blive lidt træt af deres kultur, og cupway lader til at være nede på jorden selvom det er lidt småt med information om dem.

Jeg skal nok skrive et indlæg når jeg får smagt kapslerne så du ved om de kunne være noget værd for dig ;). I mellemtiden kan du se mere på deres hjemmeside lige her: www.cupway.dk

4 kommentarer til “Jagten på billige kaffekapsler”

Skriv en kommentar