Jagtudstyr

Jagtudstyr – Vigtig at have det rigtige jagtudstyr

Jeg er en ivrig jæger og har været det i mange år, og derfor forstår jeg vigtigheden af at have det helt rigtige jagtudstyr. Jeg har set alt for mange jægere der forsøger at spare det helt rigtige udstyr væk, men jeg har også set det gå galt for dem. Så hvis du er en ny jæger, så vil jeg anbefale dig allerede fra starten at have det helt rigtig jagtudstyr.

Jeg vil til en start fortælle lidt omkring valget af fodtøj. jeg anvender selv militærstøvler når jeg går på jagt. Jeg har sagt mange der anvender gummistøvler, og det er jo netop fordi der tit er meget fugtig i efteråret hvor bukkejagten finder sted. Umiddelbart, så kan det jo også virke fornuftig nok, men det er også bare lige indtil man kommer til at tænke på det. Gummistøvler er rigtig nok vand tætte, men de har det helt store problem, at din fødder ikke kan ånde, og det betyder så, at der alligevel bliver fugtig nede i støvlerne. Hvis du derimod tager et par militær støvler på, så vil mange måske sige at de ikke er vand tætte, men det er de faktisk. For dem der ikke har været i militæret, og ved hvordan man vedligeholder sådan et par militærstøvler, så lad mig da lige fortælle det. Når du skal gøre sådan at militærstøvler skal være vand tætte, så skal du sørge for, at du pudser dem løbende, og at du sørger for at få din støvle creme ind overalt. Hvis du går det, så kan militærstøvler faktisk uden problemer være vand tætte. Hvis du spørger folk der har været i militæret, så ved jeg de vil give mig ret. I militæret lærer man nemlig det på egen krop, og hvis man ikke kan vedligeholde sine militærstøvler godt nok, så lærer man det på den måde, at man går rundt med våde fødder – Og det er ikke særlig sjovt skulle jeg hilse og sige.

Militærstøvler er kun en del af det jagtudstyr du har behov for, for du skal også sørge for at du har noget fornuftig tøj. Når man er ude for at købe jagtudstyr, så skal man hele tiden tænkt på, at det er tit regner og er koldt i oktober måned hvor en stor del af jagten foregår. Jeg vil derfor ikke anbefale dig at gå ud og købe dit jagtudstyr om sommeren, for der er man ofte tilbøjelig til at få købt noget tøj der er for koldt at bruge om efteråret. Problemet er nemlig, at hvis man går en tur i skoven om sommeren, så kan det hele være super lækkert, og hvem synes ikke det er det at gå en tur på den årstid.

Jeg håber ovenstående har været med til at lære dig, at når man kigger på jagtudstyr, så skal man hele tiden sørge for, at man har det helt rigtige udstyr at bruge til jagt, for har man ikke det, så kan det hurtig være en kold fornøjelse at gå på jagt, og så er det på ingen måde nogen fornøjelse. Så køb det helt rigtige jagtudstyr allerede første gang, det vil du få stor glæde af.