Den rigtig gave til jul

hermesDet har lige været jule, og derfor har der været gang i det helt store gaveræs, som der er hvert år på denne årstid. Der er mange er rigtig glade for at det endelig er overstået. Det er typisk dem som ikke rigtig kan finde på hvad de skal købe. Det er dem ikke bare ikke har den fantasi der skal til for at købe den helt rigtige hjemmegave. Det er jo nok typisk den sværeste gave af dem alle, som volder de største problem – Nemlig til kæresten, eller den man er gift med.Jeg har efter den netop overstået højtid, være ved at kigge lidt på, hvad der i år har i mange af de pakker, der har lagt til kvinder. Grunden til at jeg har valgt at kigge på gaver til kvinderne er, at det jo nok hånden på hjertet, er mænd der har det sværeste ved at finde på gaven. Jeg har derfor undersøgt sagen, og det kan jo være, at der er en som kan bruge det til næste år. Jeg har i min gennemgang rent faktisk fundet ud af, at de store gave hit til kvinder, de er rimelig tidløse, og det er derfor de samme ting, som der har lagt på top 3, i de seneste 5 år, hvor jeg har undersøgt hvad der er købt i julegave.

Det kommer måske ikke som den store overraskelse når jeg siger, at top 3 når det kommer til klassiske julegaver til kvinder fra mænd, så hedder de 3 første pladser: parfume, undertøj, og smykker. Hvilken ting der er den største det svinger lidt fra år til år, så det eneste der har ændret sig de sidste 3 år hvor jeg har arbejdet med denne liste, det er altså rækkefølgen. Det er jo nok ikke helt tilfældigt, for det er jo nok de letteste ting for os at købe. Jeg har spurgt en del kvinder med de synes omkring disse ting, og næsten alle dem som jeg har snakket med, det bliver rigtig glade for at modtage dem som gave stadigvæk. Det er ikke fordi det er så opfindsomt, men jeg har det lidt sådan, at der ikke er nogen grund til at lave om på noget, når det nu er let at købe, og når gavemodtager bliver glade for gaven. Det som er sværeste for os mænd ved fx. at købe en parfume, det er at finde ud af, hvilke smag vores kvinder har indenfor duft. Det behøver dog heller ikke at være så svært, for hvis man kigger hvad der står hjemme i skabet, så kan man få en ret god idé om, hvilken retningen smagen går i. Se derfor lidt på, om det er friske dufte, eller de lidt tungere som hun bruger. Køb derefter i en samme stil, så kan det ikke gå helt galt. Du kan med fordel købe online, for der kan du spare en del, set i forhold til, at købe ude i butikkerne i gågaden – Prøb at besøg siden http://billig-parfume.dk/ – Det finder du mange gode råd til det, at købe parfume på nettet.

Når det kommer til undertøj som også er en rigtig god ting at købe, så er det vigtigt at man lige skriver ned, hvilken størrelse du skal købe. Det virker ikke særlig fedt ikke at vide det, og derfor købe noget helt forkert. Få styr på størrelse inden du køber, så kan det jo ikke gå helt galt hvilken man køber den samme størrelse. Det kan så godt være at det ikke passer helt, men så kan du ikke gøre mere

Skriv en kommentar