Kjoler til apple haters

Er du en af de såkaldte Apple haters, så tag at læs med her.

Man må sige at Apple har taget verden med storm, ikke kun når vi snakker mobiltelefon, men også på computer siden, tv, internet m.m. Som mange ved startede de jo i 2008 med deres første iPhone og det blev straks et kæmpe hit blandt mange, og nok mest pga. at de valgte at skille sig ud med eget styresystem og design.
Jeg var ikke en af dem som var den store fan af iPhone dengang, nok mest pga. at jeg ikke var sprunget ud i selve smartphone ”verdenen”. Dengang gik jeg stadig rundt med en Nokia, fordi at den var lille og så kunne den det som jeg havde behov for. Nemlig at ringe, sms’e og tage billeder. Så iPhonen kiggede jeg ikke meget efter dengang og fulgte overhovedet heller ikke med i udviklingen og hvad den kunne.
I takt med at jeg ikke selv bruge en iPhone, meldte jeg vel mig helt automatisk ind i den såkaldte hater gruppe som der var til Apple, men nok meste fordi at jeg på ingen måde interesserede mig for den. Men så fik jeg mig en HTC smartphone, min første smartphone. Med det samme var jeg solgt til selve smartphone universet og fik mig også hurtigt sat ind i det hele. Men når man køre HTC så foregå det hele via Android og det kunne ikke komme længere fra iPhone, som det allerede var og der begyndte jeg virkelig at blive en Apple hater.
Så kom dagen hvor det firma som jeg arbejder for meldte ud, at alle sælgere skulle have en iPhone og jeg var imod fra starten. Det eneste som trøstede mig, var at vores telefoner først blev skiftet ud, når den gik i stykker og med det samme tænkte jeg at det var lækkert at min næsten var helt ny. De første par sælgere fik deres iPhone og nu er jeg også IT supporter i virksomheden, så jeg fik selvfølgelig til op at lære mig iPhonen at kende, så jeg kunne sætte dem op og vejlede mine kollegaer i brugen af dem. Så jeg var tvunget til at ”lege” med den nye iPhone 4s. Men den var nu smart…
Nogle få af mine kollegaer havde nu haft iPhonen i små 14 dage og en dag hvor jeg står oppe på 2. sal, taber jeg min HTC og den tager en tur ned af trapperne til stueetagen og ryger i mellem gelænderet og landet til sidst nede i kælderen på vores pengeskab. Jeg samler den igen og tænder den og alt virker som det skal, ud over nogle små skader på selve telefonen. Jeg måtte lige prale over for salgschefen, så han kunne se at det var den forkerte telefon de havde valgt vi skulle have, og at han skulle have valgt HTC i stedet for, da den lige havde bevist at den kunne holde til noget.
7 dage senere var den død og jeg blev iPhone ejer.

Jeg har nu haft iPhonen i halvanden måned og jeg bliver glæder og glæder for den. Jeg var også straks ude og købe mig den nye Ipad 3, da den udkom og nu har jeg på jagt efter trådløse Apple højtalere, så jeg kan streame mit musik til en bestemt højtaler eller flere. Den eneste som ikke er lige så glad for min ”nye” dille er konen der hjemme. Hun synes at det er lidt dyrt og det kan jeg jo kun give hende ret i. Men jeg havde skam løsningen på det så hun fik bare nogen kjoler. Så var hun glad og jeg kunne lege videre med min Ipad. Så husk alle jer som enten bliver konverteret (lige som mig) eller bare i forvejen elsker Apples produkter og konen ikke lige deler den samme glæde, så kan man altid ordne med nogle kjoler.

<h2>Kjolerne købt hun her</h2>
Fruen kigger egentlig konstant efter nyt tøj, og det er i særdeles her kjoler, jeg har lagt mærke til at han bruger rigtig meget tid på denne her side: http://www.dressme.dk/16-kjoler