klapvogn

Klapvogn – Man skal tænke meget på sikkerhed

Der går ikke så lang tiden inden min kæreste og jeg skal en tur på sommerferie. Vi har en 6 måneder gammel søn, som er lige omkring 8 måneder når vi skal af sted. Vi går dog allerede nu og snakker lidt om vores kommende ferie, for der er jo mange ting man skal have styr på, når man nu ikke længere bare er to der skal af sted.Vores bil er ikke vild stor, så derfor har vi i en periode snakket om, om vi skulle købe en tag box til vores bil. Vi er godt klar over at vi skal have en del med til ham, og at vi derfor ikke har de samme muligheder for at tage ting med til ham selv. Det betyder ikke så meget for os, for vi har jo heller ikke de samme muligheder for at går ud mere som vi havde før. Vi har derfor leget et sommerhus i en mindre tysk by. Det sommerhus vi har lejet, det ligger helt inde i byen, og har en perfekt lille have. Vi tænker derfor, at når vi får puttet vores søn, så kan vi sidde ude i haven, hvis det er godt vejr. Det bliver helt perfekt tror jeg, og nu håber vi så bare at det gode vejr også er der 🙂

Vi har i en periode snakket om, at vi skulle have barnevogn med. Når de er i vores bil, så er der ikke plads til så meget andet desværre. Det var dog ikke så længe siden at vi snakkede om, om ikke det kunne være en god idé, at tage den klapvogn med vi har købt. Den fylder langt fra lige så meget i byen, og så er det langt større sandsynlighed for, at vi kan have det hele når vi tager på ferie. Vi har derfor besluttet, at vi ikke vil købe nogen tagboks, for nu håber vi at det hele kan være der.

Dengang vi kiggede efter en klapvogn, der var vi meget på vagt for, at sikkerheden skulle være i orden. Det var dog ikke nok med det, form min kæreste ville også gerne have det sådan, at sædet kunne lægge ned. Det skulle nemlig være sådan, at hvis vi fik lyst til at tage på en lille udflugt, så kunne vi lægge sædet ned, hvis han blev træt. På den måde så ville vi stadigvæk have mange flere muligheder for at komme rundt på vores. Det var dog ingen af os, der havde lyst til, at det skulle går ud over sikkerheden. Vi fandt derfor hjemmesiden http://www.e-klapvogn.dk/, der fandt vi mange rigtig brugbare informationer, og vi havde også mulighed for at kigge efter, hvor den klapvogn vi valgte var til salg til den bedste pris. Hvis du også leder efter en klapvogn, så skulle du også besøge hjemmesiden, for så finder du også lige præcis den model der passer til jer, og så kan du også få et link til den shop, som har den til salg til den bedste pris.