Klimavenlige støvsugere

Vi kommer ikke uden om det særligt meget længere – der skal ydes en særlig indsats, hvis verden skal blive et renere sted. Heldigvis kan du starte derhjemme med den nye Electrolux Green støvsuger serie. Dette er en række af klimavenlige støvsugere, som alle bidrager til, at verdenen lige bliver en tand renere at færdes i. Selvfølgelig giver det sig selv, at dit hjem bliver renere, hvis du anvender en støvsuger – men ordet ”ren” skal også ses i en bredere forstand.

De nye Electrolux støvsugere er nemlig også med til at rydde lidt op blandt alt det genbrugsplast, som tit og ofte ender på lossepladsen. Electrolux Green støvsugerne er nemlig delvist fremstillet af genanvendt plastik, og det betyder, at de materialer, som ellers ender på lossepladsen, nu anvendes konstruktivt. Det betyder også, at når du engang skal skille dig af med din Green Electrolux støvsuger, så kan 92 % af dens materiale anvendes igen. Derudover er den emballage, som de klimavenlige støvsugere leveres i, også fremstillet af materiale, som kan genanvendes.

Nu kan det hurtigt komme til at lyde lidt som en skraldespands-støvsuger, men det er langt fra tilfældet. Electrolux Green støvsugerne har nemlig en effektivitet og et lydniveau, som uden problemer kan konkurrere med de allerbedste støvsugere på markedet. Det betyder, at der ikke er gået på kompromis med sugestyrke, mobilitet eller design for den sags skyld. Derimod har Electrolux blot besluttet, at der heller ikke må gås på kompromis med miljøets velbefindende. Når Green støvsugere fremstilles, bliver der derfor også brugt 90 % mindre energi, end hvis støvsugeren var blevet fremstillet af almindelig plast. Det er derfor det, man kan kalde en win-win situation for alle parter, og selvom det måske er ved at være et slagent udtryk, så findes der ikke noget bedre til at beskrive det!

Her kan du se et bredt udvalg af miljø venlige støvsugere: http://www.whiteaway.com/stoevsugere/

Læs mere om Electrolux Green støvsugerne klik her