Krøllejern – Min mand havde glemt at tage mit med på ferie

Min familie og jeg er netop vendt hjem fra en ferie i Sverige som vi var på her i mellem jul og nytår. Hvad der skulle have været en dejlig ferie, startede vild dårligt fordi man mand havde glemt at tage mit krøllejern med på ferie.

Hvis vi skal starte fra en ende fra, så fik vi den idé dag vi kom hjem fra sommerferie, at vi skulle holde ferie imellem jul & nytår oppe i Sverige, for så kunne vi have en hyggelig nytårs aften oppe i det kolde Sverige, men massere af sne. Idéen var på den måde at vi ville kunne stå på ski, og så var vi så heldige at et hold af vores venner også ville være i samme område, og så ville vi holde nytår sammen med dem i en af de hytter vi havde lejet. Vi havde sørget for at vi ikke ville løbe tør for de våde varer. Desværre så var det sådan, at min mand åbenbart havde tænkt alt for meget på de våde varer, for da vi 3. juledag ankom til vores hytte og jeg skulle til at pakke ud, så kunne jeg ikke forstå, at jeg ikke stødte på mit krøllejern, for jeg havde lagt det frem og bedt min mand tage det med. Da vi var færdige med at pakke ud, så spurgte jeg min mand hvor han havde lagt mit krøllejern. Jeg er sådan indrettet, at jeg rigtig godt kan lide at vide hvor jeg har mine ting til når jeg skal bruge dem, og mit krøllejern skulle jeg gerne bruge dagen efter.

Jeg kunne godt se på min mand efter jeg havde stillet spørgsmål, at der var noget der ikke var så godt. Han måtte så fortælle mig, at han ikke havde fået taget mit krøllejern med, og det var han ked af, men at vi jo heldigvis bare var på ferie så det betød ikke noget, for der var jo hun os. Jeg måtte derefter forsøge at forsætte med at være stille og roligt, men det er lidt svært, for jeg havde givet han udtrykkelig besked på at tage mit krøllejern med. Jeg forsøgte dog stille og roligt uden at råbe af ham, forklare ham at det på ingen måde er lige meget med det krøllejern og så var jeg helt lige glad om det var ferie eller ej. Lad mig sige det med det samme, så gik der lige nogle timer inden vi talte sammen igen. Vores venner ankom, og det viste sig heldigvis at vi havde fået hytter lige ved siden af hinanden. Det første min man gjorde da det ankom var, at spørger Lis om konen i vores venner par hedder, og det ikke tilfældigvis var sådan at hun havde et krøllejern med som jeg kunne få lov til at låne. Det havde hun heldigvis. Man kan derfor på den måe godt sige, at min mand glemte at få mit krøllejern med, men han skaffede mit et ny, så han blev tilgivet.

Behøver jeg at sige, at vi havde et enestående ferie også selvom min mand havde glemt mit krøllejern.