vandkøler

Lej en vandkøler til din virksomhed

Der er et hav af fordele ved at installere en vandkøler i din virksomhed. Der er gode forbedringer at hente både på medarbejdernes sundhed, velvære og generelle humør, men der er så sandelig også klare fordele at finde i regnskabet, hvor nogle røde tal måske helt kan undgås. Vandkøleren er desuden et fantastisk alternativ som mødepunkt, hvor man kan udskifte rygerummet som det centrale socialiseringspunkt med vandkøleren.

vandkøler

Man kan pludseligt mødes over et dejligt, koldt glas vand, i stedet for at skulle mødes henover en cigaret. Disse undskyldninger for at slappe af og føre en samtale skal ikke undervurderes. Det er ganske normalt for os mennesker at ønske en årsag til, at vi skal holde en pause sammen. Vi trænger som oftest til noget, vi kan mødes henover.

Sundhedsmæssige og økonomiske fordele ved vandkøleren

Vandkøleren er grundlæggende en mulighed for konstant at kunne have adgang til koldt, tempereret, varmt – og nogle gange også kulsyreholdigt – vand. Idéen med vandkøleren er derfor, at den gør det lettere at drikke vand. Når man har lyst til noget koldt, så drikker man gerne dét, som er koldt. Hvis der er kolde sodavand i køleskabet, så er det rigtigt let at træffe valget, hvor man får køligt sukkervand. Vandkøleren afhjælper dette ved at give et let alternativ.

Vand er essentielt for mennesket, hvilket betyder, at når vi mangler vand, så kan vi se det på tydelige fysiske symptomer. Vi oplever måske en utidig træthed, generel mangel på energi, hovedpiner eller dårligt humør. Dette er alt sammen helt almindelige symptomer på dehydrering, hvilket vil sige, at man faktisk som oftest kan løse de her ting ved at drikke mere vand. Dette betyder, at vandkøleren kan have en effekt på dine medarbejders sundhed og velvære, hvilket afspejler sig i sygefraværet. God hydrering kan godt modvirke almindelige årsager til sygefravær, hvilket vil vise sig på regnskabet, hvor sygefraværets røde tal hurtigt kan formindskes.

Økonomisk uforpligtende lejekontrakt

Der er tilmed en rigtigt let måde at anskaffe sig en vandkøler til din virksomhed på. Man kan nemlig benytte sig af lejeaftaler, så man ikke selv behøver at købe en vandkøler, men derimod blot lejer én på månedlig basis. Dette betyder, at professionelle fagmænd sætter vandkøleren op og altid er klar til at tilbyde servicering i forhold til denne. Klik her og læs mere om leje af vandkøler.