Min clearomizer virkede dårligt, men nogle simple råd hjalp.

For godt og vel 6 måneder siden, købte jeg min første e-cigaret. Det blev hurtigt et hit og nu damper jeg derud af, som et glad damplokomotiv.

Jeg må dog indrømme, at i starten kunne jeg godt have brugt en begynderguide til rigtig brug af e-cigaret med clearomizer. Havde jeg haft sådan en, havde jeg ikke ødslet penge væk på væskebeholdere (clearomizer).

Jeg skiftede nemlig mine clearomizere (væskebeholdere) 3-4 gange om måneden og det gjorde jeg af den grund, at jeg betjente min e-cigaret forkert.

 

Efter 3 måneder med mange indkøb af clearomizere, henvendte jeg mig til en butik, jeg ikke havde handlet ved før. Jeg var sikker på, det var produktet jeg havde købt, der var fejl på.

Forhandleren forklarede mig, at det højst sandsyneligt ikke var produktet der var fejlen, men brugen af produktet, der var forkert. Han gav mig en rigtig god guide til, hvordan man skulle bruge produktet rigtigt.

Den guide har jeg i længere tid fulgt til punkt og prikke, og jeg har sat mit forbrug af clearomizere ned til 1 om måneden. Det er ikke engang fordi clearomizeren er død, at jeg skifter, men af ren og skær hygiejne mæssige årsager, jeg skifter.

 

Grundet den super gode service jeg fik fra http://smartsmoke.dk/clearomizer er det blevet mit fortrukne sted og handle clearomizer. Du kan altid ringe og snakke med dem og man får altid en super høflig betjening.

Her er guiden, som jeg fik af Smartsmoke.dk, med lidt modifikationer.

Følger du guiden vil du med garanti få en clearomizer der kan holde i lang tid og vil forblive ved med, at give en god smag frem for en brændt smag. Jeg har skrevet den i punkt form for og gøre det en smule lettere og overskueligt for dig at forstå.

  1. Første gang du tager din clearomizer i brug, skal du fylde den helt op til der, hvor vægerne går ind i stålrøret, og lade den står i 5 min. inden brug.
  2. Damp aldrig din clearomizer helt tør. Det vil give en brændt smag.
  3. Hvis din clearomizer pludselig smager brændt, skal du gøre følgende: Stop øjeblikkelig med og dampe på din e-cigaret. Er clearomizeren fyldt skal du vente et øjeblik, inden du tager den i brug igen. Er den næsten tom genopfyldes den.
  4. Er du en af de få, der suger ekstremt hårdt i din clearomizer, så har du helt sikkert oplevet, at din clearomizer smager brændt af og til. Det gør den fordi, du suger dine væger tørrer og derved vil de komme til og smage brændt. Kan du ikke ligge den vane fra dig, med og suge hårdt i din clearomizer, skal du modificere din clearomizer. Det gør du ved og tage den hvide gummibøsning ud, der sidder ned over vægerne. Derefter klipper du 2 slidser i bøsningen til vægerne. Derved vil væsken lettere kunne komme op igennem vægerne. Det gælder dog kun modellen ce4v2.

Denne vejledning fulgte jeg og det nedsatte mine udgifter væsentlig meget på mit e-cigaret forbrug.

Jeg har efter hånden set mange vejledninger om clearomizere og den bedste jeg har set indtil nu kan du læse mere om her – Klik her

Håber du kan bruge vejledningen og del den meget gerne med dine venner på facebook, Google+ eller twitter.

Med venlig hilsen

Grethe