Ny hundkurv – Gør det bedste ved din hund

Nå du og dine familie nu har besluttet jeg for at anskaffe en hund, hvorfor så ikke købe de bedste mulige ting til din hund, og der i blandt er naturligvis også en god hundekurv der virkelig er et must hvis du vil have det bedste ud af din hund.

Jeg heg to hunde, og jeg har valgt at have hund, ikke bare for at min familie og jeg skal have nogle dyr at hygge os med, for jeg tager nemlig mine hunde med på jagt. Det er derfor rigtig vigtig for mig at jeg har nogle hunde der altid er klar når vi alle tre skal på vagt sammen. Det er med hunde på samme måde som mennesker, at hvis de ikke sover godt, jamen så yder man bare ikke sit bedste. Du kender det helt sikkert fra dig selv, at hvis du ikke har sovet godt en nat, jamen så er mange bare ikke helt sig selv den efterfølgende dag. Det er på helt samme måde med din hund. Det er derfor vigtig at du siger hunden det bedste udgangspunkt for at kunne sove godt, og det gør du uden tvivl bedste ved at sørge for den bedste hundekurv til din hund. Nu sidder du måske og tænker hvad den bedste hundekurv er og det behøver faktisk ikke at være så svært. Når du køber hundekurv så skal du i første omgang lade være med at tænke over hvilken hundekurv der er flottets, for det der er vigtig er hvordan din hund sover i den. Hunden bruge en hundekurv til at trække væk og den skal ligge blødt og godt i den. Du skal kigge efter den hundekurv hvor hunden kan slappe bedst af i, og du skal stille den på et sted, hvor hunde har mulighed for at trække væk når i andre er vågne, for en hund har brug for at slappe mere af end du selv har. Dette brugen en hund en hundekurv til, så den har brug for lidt fred, så vil den typisk trække væk til hundekurven og på den måde så slapper den bedste af hvor der er lidt ro omkring den. Så køb en hundekurv der er dejlig brød og der står lidt af vejen, for sådan slapper din hund bedste af, og er klar til at yde det optimale når du har brug for det.

Den anden dag snakkede jeg med en fra hundetræning, og han fortalte at han i første omgang havde ladet hans kone vælge en hundekurv til deres hund, og det skulle naturligvis være den der så bedste ud, og konen havde derfor slet ikke tænkt over hvor hunden sov bedst. De havde så være på ferie hvor de havde glemt en hundekurv, og havde derfor lånt en hundekurv der hvor de havde holdt ferie. De havde ret hurtig lagt mærke til, at deres hund virkede meget mere frisk, så da de var komme hjem, der havde deres hund fået en ny hundekurv, og det havde givet dem en meget mere frisk hund.

En kommentar til “Ny hundkurv – Gør det bedste ved din hund”

  1. Vi elsker også vores hund, men i stedet for en hundekurv har vi valgt at bruge en af de hundesenge som Fatboy har lavet. Den bringer meget lykke, men larmer lidt når hunden ligger uroligt 🙂

    Svar

Skriv en kommentar