Nyt, gratis helseblad på nettet ser dagens lys

De gode helseblade og sundhedsmagasiner vokser desværre ikke på træerne, men de få anderledes helseblade med ny viden og spændende vinkler klarer sig godt og har en stor læserskare. Et nyt helseblad har set dagens lys, og dette er endda online og naturligvis helt gratis.

HelseBladet

HelseBladet er navnet på det nye blad, og det tager dig på en rejse ind i mange forskellige emner inden for alt, der har med helse og sundhed at gøre. Dette nye magasin gør op med de kedelige sundhedsmagasiner, hvor brugerinddragelse og personlige vinkler er skåret fra. Vil du i dybden med et sundhedsrelateret emne, og vil du selv have mulighed for at komme med dit besyv eller bare læse om andres input i forhold til eks. hvilke midler til rygestop, der virker, hvilken vægttabsmuligheder, der er bedst og meget mere, så er det her, det sker.

Har vi brug for flere helseblade?

Ja og nej. Er du allerede tilfreds med det nuværende udbud, er det måske ikke noget for dig med endnu mere læsning. Men nu, hvor det er 100 % gratis og god læsning, bør du alligevel overveje det. HelseBladet.dk vil nemlig ikke koste dig penge på nogen måde, og det skader ikke at få nye input og andre vinkler på områder inden for sundhed.

Hvilke emner skrives der om?

Har det med sundhed og sund livsstil at gøre i en eller anden forstand, så finder du det på HelseBladet.dk. Bladet er stadig nyt, og derfor finder du af naturlige grunde ikke et overvældende antal artikler – endnu. Indtil videre kan nu blandt andet nyde en lang artikel om det meget populære Stevia-sødemiddel, en gigantisk artikel om, hvordan du taber dig mest effektivt, du finder også en lang artikel om det populære Antabus-lægemiddel, hvor du finder en masse spørgsmål og svar, som du måske ikke lige finder andre steder. Udbudet er allerede fint, men det bliver meget, meget større med tiden. Der udgives nemlig løbende nyt materiale, og du vil med garanti i fremtiden også kunne finde mere om emner som stenalderkost og måske sunde helseopskrifter samt noget om mange andre emner, der har med kost, ernæring, sundhed, motion og livsstil at gøre.

Forvent også interviews af kendte personligheder, der har opnået vægttab eller større livsstilsændringer, anderledes vinkler på alt det her med at leve det gode og sunde liv – og meget mere. Få det friske pust og det nyeste nyt om sundhed og sundhedens verden. Alt er som nævnt gratis, og idet det hele foregår online, kan du trygt ligge i senden og læse, når du vil på eksempelvis din iPad, eller hvad du ellers har.

Tjek det nye HelseBladet her og kom ind i en nye verden om sundhed. Der er en masse timers af god læsning forude allerede nu. Og husk, at at bladet er lavet sådan, at kommentarer og brugernes input er vigtige for redaktørerne. Ikke mindst, fordi det er vigtigt at få budskabet om andre folks meninger og holdninger ud til alle, så læserens mening er tilgængelig.

Tjek hjemmesiden og se, om det ikke er noget for dig. Herfra er der i hvert fald en varm anbefaling.