Prøv med nogle helt nye sko i vinter

Hvis du er vant til at finde dine gamle Ecco frem, så snart det bliver efterår og koldt i vejret, kunne det være du skulle prøve noget nyt. Der er nemlig et mærke, som har tiltrukket sig meget opmærksomhed efterhånden. Og det er ikke for sjov. Mærket hedder Ash, og det er kommet for at blive.

Fra Frankrig og Italien

Faktisk kommer brandet fra to lande. Det er nemlig både fransk og italiensk, fordi de to designere er derfra. De gik sammen om at skabe noget nyt, hvor de ville forene den franske elegance med den italienske tradition for læder. Det blev en spændende kollektion, som du ikke har set før, fordi den mixer velkendte stilarter med hinanden.

Nye sko fra Ash

Så det kunne være, du skulle prøve noget nyt i år, og finde nogle lækre sko fra Ash. De har også støvler og flere meget forskellig modeller. Så mon ikke, der også er noget for dig. Du kunne for eksempel starte med serien, som de kalder “Virginy”. Det er en stil, som ikke ligger så langt væk fra klassiske sneakers som Converse. De minder meget om dem, men er så blevet blandet af noget rå og læderagtigt som modspil. Det har faktisk givet pote. For denne skoserie er meget vellykket og elegant.

Hvis du er lidt mere vovet, er vi måske ude i serien BEA. Her har designerne fra Ash lavet nogle sko, som både er gummisko og kilehæl på en gang. Det lyder funky. Og det er heller ikke forkert. Der er tale om smarte sko, som bryder med det, du forventer. Og det er helt klart deres styrke.

Endelig er der deres store læderstøvler. Du kan både finde nogle meget feminine modeller som Ebony og Lift. Men du kan også finde nogen, der er lidt grovere i designet. Her tænker jeg på Trash og Texas. Fælles for alle støvlerne er, at de er temmelig rå i looket. Men man kan så vælge støvler som tilføjer et mere eller mindre feminint skær.

Tre gode steder at starte

Det var tre gode forslag, som jeg synes, du skal give en chance. Skoene og støvlerne fra Ash er ikke helt billige. Det er dog muligt at finde nogle priser, der er mere interessante end andre. Og det kan være, du skal starte din jagt på skoene med en research, hvor du finder ud af det sted, hvor du får mest for pengene.

Det forudsætter så nok, at du handler på nettet. For det er en måde at samle alle priserne på en overskuelig måde og tage en beslutning derfra.

Priser, udsalg og tilbud er en sag. Men du skal jo først have det grundlæggende på plads, som handler om, at du skal finde ud af, om Ash sko helt generelt er noget for dig. Du kan finde meget vovede modeller. Men du kan også finde modeller, som er lidt mere stille og rolige. Og det er måske et godt sted at starte, hvis det er nyt for dig at gå med Ash sko. Men det bliver det nok ikke ved med at være.

Læs mere om sko fra Ash på www.ashsko.dk

Skriv en kommentar