Sådan sparer du penge på køb af brugt iPhone 5s

Hvis du overvejer at indkøbe en ny smartphone, så skal det straks foreslås, at du overvejer købet af en brugt iPhone 5s. Det kan virke kontraintuitivt på mange måder, hvilket blandt andet kan begrundes med, at det trods alt er en ældre iPhone model. Det er dog en rigtigt økonomisk måde at anskaffe sig en god smartphone, som er højst brugbar og har en god kvalitet. Det behøver desuden slet ikke være lyssky forretning at skulle indkøbe brugte iPhone 5s, da det hele kan foregå på internettet, hvor man kan benytte sig af CVR-registrerede virksomheder.

brugt iPhone 5s

Ældre model med god kvalitet

Sammenlignes iPhone 5s med den nyere iPhone 7, så er der selvfølgeligt forskelle i blandt disse. Opgraderer man fra iPhone 5s til iPhone 7, så får man en 0,7 tommer større skærm, lidt skarpere billedkvalitet og cirka 5 % mere skærm på telefonens overflade. Dernæst så findes telefonerne altså begge to i forskellige farver. Hukommelsesmæssigt så kan man få op til 64GB lagringsplads på iPhone 5s, hvor iPhone 7 byder på 256GB. Der er altså stor forskel på lagringspladsen, men her er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvor relevant 256GB vil være for ens eget lagringsbehov. Der er altså rigtigt mange penge at spare, hvis man kan nå frem til den konklusion, at man har et moderat behov for ens smartphones egenskaber.

Trygt indkøb på onlinebutikker

Man kan finde sin brugte iPhone 5s på internet, hvor mange specialiserede virksomheder netop foretager køb og salg af brugte elektroniske apparater, hvor iPhone 5s er én af disse. Der er altså tale om troværdige firmaer, som stiller både adresse, telefonnumre og CVR-numre til rådighed, så der ingen frygt er for, at man bliver snydt, som man godt kan være lidt bange for, når man foretager køb over køb-og-salg hjemmesider fra privatpersoner. Handler man desuden på Datamarked.dk får man også ét års garanti på købet af sin brugte iPhone 5s, så man er sikret mod defekter det første år.