Der kan gå mere end 1.000 ting galt, hvis ikke du bruger sikkerhedssko

Du er dumdristig og et fjols, hvis ikke du bruger sikkerhedssko på en arbejdsplads, der kræver det. Ikke nok med det, så er du det samme, hvis ikke du bruger sikkerhedssko af høj kvalitet.

De 3 typer

Der findes 3 typer, når det kommer til sikkert fodtøj:
1. Mandfolket: Et “rigtigt mandfolk” mener sikkert, at han ikke har behov for sikkerhed, når det kommer til fodtøj. Men lad ham om at tænke sådan, for hvis der sker en ulykke, så er han den sidste, der griner.

2. Den næsten sikre: Han er sikker på, at hans sikkerhedssko er gode nok. Det er fornuftigt af ham, at han har nogen, men ved han nu også, om de er sikre nok?

3. Den helt sikre: Okay – du kan aldrig være 100 % sikker, men tæt på. Den helt sikre har undersøgt, om hans sikkerhedssko lever op til det, de egentlig skal kunne – at beskytte mod x antal kilo (eller tons).

Solstrålehistorien

Du kender måske allerede en, for hvem det er gået helt galt for? Jeg har hørt mange historier om folk, der har fået skadet fødderne noget så grusomt, fordi de ikke passede på og fordi, de ikke havde sikkerhedssko, der har været helt i top rent kvalitetsmæssigt.

Det værste, der kan ske, er, at du mister dine fødder. Det lyder ikke særlig rart, vel?

Køb billige sikkerhedssko med høj sikkerhed

Da jeg nu selv bor tæt på Århus, vil jeg råde dig til at kigge på denne side med sikkerhedssko i Århus. Udvalget er rigtig fint, og kvalitet er som den skal være, dvs. i top.

Det er primært mærket Puma, du bør kigge efter, hvis du vil være sikker på et godt produkt. Du kan se udvalget af Puma arbejdssko og sikkerhedssko her >

Pas på dig selv, og husk sikkerhedsskoene, hvis du har med tunge sager at gøre.