Smart tøj til store kvinder

Jeg kan ikke forestille mig at jeg er den eneste der er ved at være træt at at åbne diverse ugeblade for at se endnu en slankekur. Nu er jeg nok også lidt farvet, for jeg er selv en stor pige. Det kan godt være at jeg er en stor kvinde, men jeg har den holdning at det ikke gør noget at være smart selvom man er lidt stor, og det kan man heldigvis være når man køber tøj til store kvinder de helt rigtige steder.

Jeg har det helt sikkert lige som så mange andre store kvinder, at jeg et eller andet sted godt kunne tænke mig at tabe mig, og jeg har da også i lange perioder være på en af alle de slanke kure man læser om i de før omtalte blade. Min erfaring er dog, at uanset hvor mange slanke kure man går på, så går det hele super godt så længe man er på kur, men lige så snart man stopper med den igen, så går der bare ingen tid får man har taget det hele på igen. Er man så lidt uheldig så tager man faktisk mere på end man har tabt, og så ender man ud med at veje meget mere end da man startede. Min personlige holdning er derfor, at man ikke skal følge en af alle de slankekure man læser om i bladene, for de er alle sammen lavet sådan, at man taber en masse kilo, men de ændre egentlig ikke ved din adfærd, og det er netop derfor man tager det hele på igen bagefter. Min holdning er, at hvis man skal have et varigt vægttab, så kræver det en livsstils ændring, for hvis man sørger for at dyrke en hel del motion og på samme tid spise lidt sundt, så kan man virkelig tabe sig meget.

Jeg har været igennem alt det med at ændre min livsstil, og det har også bevirket at jeg har tabt min virkelig meget, men eftersom jeg er kraftig bygget så bliver jeg aldrig en lille kvinder, og det har jeg som sådan heller ikke noget problem med. Det påvirkede mig dog meget da jeg var yngre, nok specielt dengang man søgte en kæreste, for det er bare ikke alle mænd der er til lidt store kvinder. Det var på det tidspunkt jeg fandt ud af, at det virkelig hjælper på ens selvtillid hvis man sørger for at købe noget smart tøj til store kvinder. Hvis man søger lidt, så finder man ud af, at tøj til store kvinder der er speciel fremstillet netop til den gruppe af kvinder, der er der virkelig tænkt på store kvinder hele vejen fra design til butik. Grunden til at jeg siger det er, at tøjet ikke er strammer på lige præcis de steder hvor store kvinder ikke har lyst til tøjet strammer, men der hvor store kvinder gerne vil have det lidt stramt der er tøjet tegnet på en sådan måde, at det fremhæver de steder hvor tøj til store kvinder skal fremhæve noget.