Spar penge på e cigaret med nikotin

Jeg plejer normalt at være stolt over, at kalde mig ryger. Jeg har altid mere eller mindre røget som en skorsten og elsket det. I mit hjem har der altid været lovligt at ryge, lige så tosset du vil. Alt dette har selvfølgelig sat sine spor både på mit hjem og mig selv.

Jeg selv hostede og spruttede mest om morgnen. Mit hjem var mere eller mindre nikotin gult og lugtede faktisk ikke særligt godt, trods jeg altid har været god til at lufte ud.
Det med huset var jeg faktisk ikke opmærksom på, før jeg kom hjem fra montage arbejde i Norge. Jeg arbejder tit i Norge som smed og der koster smøgerne en bondegård og det samme er jo ved at ske her i Danmark.

Derfor besluttede jeg mig for sidst jeg skulle til Norge, at købe sådan en e cigaret med nikotin. Jeg havde nemlig hørt fra flere, at det er et rigtig godt alternativ til almindelige cigaretter. Jeg tog ned til den lokale e cigaret pusher for at få noget råd til, hvilken e cigaret jeg skulle starte med. Det fik jeg dælme ikke meget ud af, da han mere eller mindre snakkede helt andet sprog end jeg gjorde. Godt nok snakkede han dansk, men brugte alt for mange fagudtryk, som jeg ikke anede betydningen af.

Jeg gik faktisk hjem med en øv fornemmelse i kroppen og skød helt ideen ud med de her e cigaretter. Dagen efter inden jeg skulle af sted, havde jeg besøg af en veninde, som lige var begyndt på de her e cigaretter og hun rådet mig til at ringe til en online e cigaret butik, som hed Smartsmoke.dk. Det råd tog jeg op og ringede til dem.

Jeg forklarede situationen om, at jeg var nybegynder med det her e cigaret dampning. Han overtog hurtigt snakken og gav mig en kanon vejledning. Han brugte ikke på noget som helst tidspunkt et fagudtryk uden at forklare, hvad det var. Et eksempel var fagudtrykket clearomizer. Hvis du ikke ved noget som helst omkring el cigaretter, ved du med sikkerhed heller ikke, hvad en clearomizer er. Han forklarede, at det var en klar væskebeholder, der indeholder både brænder og mundstykke i én.

Det er den der indeholder væsken og den der generer dampen, når du aktiverer batteriet samtidig med, du suger i mundstykket. Se så snakkede han lige pludselig samme sprog som mig. Jeg tror nu heller ikke, det var første gang, han snakkede med en nybegynder som mig.

Jeg fik bestilt en e cigaret og fik den dagen efter, så jeg kunne nå, at få den med til Norge. Jeg havde selvfølgelig de obligatoriske 2 kartoner cigaretter med til de 3 uger jeg skulle være deroppe. Den sidste dag jeg var i Norge, havde jeg faktisk ikke røget i 14 dage. Det var første gang jeg havde holdt så lang tid.

Jeg var godt tilfreds med mig selv, for jeg havde sparet utrolig mange penge ved ikke og ryge de almindelige cigaretter. Jeg røg faktisk så mange cigaretter en overgang, at jeg måtte låne penge for at finansiere dem. Det var for flovt at sige det til min bankrådgiver, så jeg lånte pengene online uden mit NemID, bliv opdateret her.

Det var faktisk ret let at kvitte smøgerne med hjælp fra el smøgerne. Husk på jeg stoppede med at ryge pga. det økonomiske perspektiv ikke af helbredsmæssige årsager. Det er så ikke synspunktet længere, for jeg fandt ud af, at jeg pludselig fik meget mere energi. Jeg var pludselig ikke træt om morgnen længere og jeg stoppede med at hoste. Min lugtesans og smagssans gik fuldstændig amok.

Det med lugtesansen fik mig da også hurtigt til at skifte alt tapet ud i huset. Ikke nok med det, jeg skiftede faktisk mit rustikloft ud med nyt. For jeg siger jer, at der stank max af røg i mit hjem og føj, hvor det lugter.

Ja, jeg er faktisk blevet til det jeg foragtede, en fanatisk ikke ryger. Beklager rygere, men I stinker:-) Ole