Tag ansvar for dit helbred

Helt generelt er det op til os alle hver i sær at tage ansvar for vores helbred. Her tænker vi ikke kun på at spise sundt og motionerer, men også at vælge f.eks. hårprodukter fra Kevin Murphy der ikke indeholder sulfater, parabener, silikone og parfumestoffer som kan skade kroppen.

Langt de fleste af os har efterhånden forstået at det er vigtigt at leve sundt. Altså det med at spise sundere og få mere motion i dagligdagen. Vi har vel efterhånden alle hørt dem om at 30 minutters motion om dagen gør en forskel. At man nemt kan få den ekstra motion ved at vælge trapperne frem for elevatoren eller rulletrapperne, tage cyklen frem for bilen og gå ned og handle i det lokale supermarked frem for at tage bilen. Men gang på gang jagter folk f.eks. billige hårprodukter fra det lokale supermarked, frem for at vælge nogle sundere og bedre hårprodukter fra f.eks. Kevin Murphy.

Der er heldigvis kommet fokus på parabener, parfumer, sulfater og silikone i hårprodukter, men effekten har endnu ikke helt vist sig i folks indkøbsvaner. Der er heldigvis en lille stigning i folk der vælger sundere hårprodukter som f.eks. Kevin Murphy men for mange folk undervurderer desværre stadig langtidseffekten af parabener, parfumestoffer, silikone og sulfater. Der er ingen tvivl om at det er endnu et stressmoment i de fleste folks i forvejen stressede hverdagsprogram at man nu ikke bare bør smide det første og bedste hårprodukt i indkøbskurven i det lokale supermarked. Nu skal man også tænke på parabener, sulfater, parfumestoffer og silikone. Som om det ikke var nok at man skal huske at købe økologiske madvarer som i øvrigt også helst skal være fra Danmark. At ens madvare er økologiske er jo ikke længere nok, nu skal de økologiske madvarer også være bæredygtige. Ja der er masser af råd og advarsler man skal huske når man er ude og handle.

Men heldigvis kan man slippe nemt om det med at købe sundere hårprodukter i dag. Man kan bare gå på nettet og finde den første og bedste butik der sælger Kevin Murphy hårprodukter online. Her kan man så i ro og mag, måske med en god kop varm kaffe, finde de hårprodukter der passer til en og et par enkelte klik og så har man nu Kevin Murphy hårprodukter på vej med posten. Er man ekstra stresset eller er man bare ikke hjemme når pakkeposten kommer, så leverer langt de fleste butikker der sælger Kevin Murphy også pakkerne til ens arbejde.

Er man så uheldig at have et arbejde hvor chefen ikke ønsker at medarbejderne får pakker tilsendt og har man arbejdstider der gør man ikke kan nå at komme forbi posthuset inden det lukker, så kan man altid tilmelde sig døgnposten og hente pakken når det passer ind i ens eget program. Så bliver det vist ikke nemmere at vælge et sundere og bedre alternativ til ens gamle hårprodukter. Samtidig giver det også en god fornemmelse når man ved at man nu har gjort lidt mere for ens eget og ens nærmeste helbred.