Til kamp imod allergi

Rigtig mange danskere lider af allergi, for nogen der det mere en frustration i hverdagen end for andre, men alt i alt så handler det om at takle den rigtigt, eller risikere man at den eksplodere voldsomt.

Støvallergi

Der findes mange god muligheder for, at tag kampen op imod støvallergi. De mennesker der har den ved hvor irriterende det kan være at gøre rent hver eneste dag bare for at holde trist med støvet. Det bedste i den situation er at installere en centralstøvsuger, de har nemlig udblæsning til det fri. Og på den måde sikre man at der ikke er støvmider og partikler i den retur luften som den traditionelle støvsuger sender tilbage i rummet.

Et andet godt alternativ er en robotstøvsuger, den sender godt nok returluft ud i rummet, men den kan til gengæld støvsuge når man ikke er hjemme og dermed har de partikler fra udstødningen lagt sig igen når man kommer ind i rummet. Du kan læse mere om robotstøvsugere her.

En sidste ting der er værd at overveje i forbindelse med støvallergi, er en varmepumpe, det lyder måske underligt at den skulle hjælpe på støvallergi, men nogen varmepumper arbejder faktisk med en koncept hvor de også renser den indvendige luft i huset, og på den måde kan en varmepumpe være med til at nedbringe antallet af støvpartikler i luften. Jeg mener kun at det er relevant for luft til luft varmepumper, dem kan du læse mere om på denne side.

Græsallergi

Ofte er det sådan, at hvis man lider af en type allergi, så har man med sikkerhed også en anden type. Græsallergi er noget ubehageligt noget hvis man er hus ejer, her skal der jo som reglen slås græs i større eller mindre grad, det man selvfølgelig kan gøre er at alliere sig med den lokale havemand, han skal ofte ikke have voldsomt mange penge for at komme og slå græsset en gang ugentlig, men som et godt alternativ kan man også overveje en robotplæneklipper. Jeg lider selv meget af allergi, og er helt vildt glad for, at jeg bare kan sende en SMS til min plæneklipper om, at det nu er tid til at få slået græsset. Du kan læse mere om plæneklippere og robotplæneklipper på http://www.plaeneklipper.com

Medicin

Man kan oppe hos sin læge i dag få en skud i rumpen med allergener, den beskytter faktisk i en hel sommersæson, og kan derfor være en god mulighed hvis man er slemt påvirket af forårssnue.

Sommer du sikker kan læse ud fra indlægget her, så er jeg stor fan af automatik, og det giver altså også andre goder end en lille sejr over allergi. Der er ikke noget bedre end, at være på cafe med venner og veninder, imens man er velvidende om at plæneklipperen derhjemme er i fuldgang med at ordne plænen, og støvsugeren inde i huset er i gang med at gøre rent.. Det sidste der så blot mangler er nogen der vasker og ordner bilen, men det må vi have til gode – måske man kan snige det ind som en betingelse for at knægten han skal låne bilen i tide og utide.