svingkran

Vælg den rigtige svingkran til arbejdspladsen

Har du din daglige gang på en arbejdsplads med mange gentagne løft indenfor et afgrænset område? Hvis ja, så bør I overveje at investere i en svingkran, som er en ideel løsning til aflastning af medarbejdere. Svingkraner kan benyttes til emner fra 15 kg til 2.000 kg og bruges til løft med vakuum, løftemagnet eller specialværktøj. Dette gør den til at alsidigt hjælperedskab, der effektiviserer arbejdet og dermed bliver en produktionsmæssig fordel for virksomheden. Ydermere mindsker en svingkran risikoen for arbejdsskaber og reducerer graden af overanstrengelse blandt medarbejderne, hvilket giver mindre sygefravær, da helbredsproblemer forårsaget af løft forebygges.

svingkran

Svingkraner til ethvert behov

Der findes et bredt sortiment af svingkraner, som kan benyttes i diverse situationer med forskellige arbejdsopgaver og til forskellige arbejdspladser. I valget af svingkran er det vigtigt at overveje, hvilken arbejdsopgave som kranen skal udføre, sådan at den bedst mulige kran til opgaven vælges.

Søjlesvingkraner er den klassiske svingkran, der både findes i en model med fodplade til gulvmontering eller uden fodplade til montering direkte i betonfundamentet. Dette er den ideelle løsning til stationære arbejdsopgaver. Er der derimod tale om arbejdsopgaver, hvor der er behov for mere mobilitet, findes flytbare svingkraner. Hvis der ikke er noget gulv, eller hvis gulvet af en eller anden årsag ikke kan bære eller har plads til en kran, findes der både loft- og vægmonterede svingkraner.

Når svingkranens type er valgt ud fra ønsket placering, skal man overveje eventuelle specialbehov, som ens arbejdsplads kunne have. Dette kan f.eks. være en arbejdsplads i fødevare- eller medicinalindustrien, der har særlige høje krav til hygiejne. Sådanne krav kan med fordel løses med en specialløsning, som man bør kontakte producenterne for at aftale nærmere.

Find et bredt sortiment af svingkraner online

Hvis din arbejdsplads er på udkig efter rådgivning til sådan en kundetilpasset svingkran, der imødekommer jeres specielle ønsker og behov, eller hvis I blot er interesseret i en klassisk svingkran, kan et godt sted at starte være ved at tage et kig hos virksomheden, Alvac Industry, som er specialiseret indenfor salg af forskelligartet løfteudstyr – herunder blandt andet salg af svingkraner.