WaterPerfect vaskemaskine fra Siemens

Nu er der en intelligent vaskemaskine på markedet. Eller i hvert fald en vaskemaskine med et intelligent vandkontrol system. Vidunderet er produceret af Siemens og sikrer, at du vasker med den helt nøjagtige mængde vand hver gang.

Systemet hedder waterPerfect, og det består af et avanceret sensorsystem, som sørger for, at der kommer den optimale mængde vand ind i vasketromlen. Og det er ikke blot den optimale mængde i forhold til mængden af tøjet, men også i forhold til typen af vasketøj og dets materialesammensætning.

Det vil sige, at waterPerfect systemet forbedrer vandforbruget for hvert program og dermed er med til at sørge for, at programmerne udnyttes perfekt. Systemet indeholder en innovativ waveDrum konstruktion, som sikrer, at vandet fordeles ligeligt blandt vasketøjet. Vandet og skummet i maskinen bliver konstant fordelt, hvilket betyder, at dit tøj får den optimale behandling under vaskeprogrammet. Det nye system er med andre ord med til at optimere hele din vaskeoplevelse og dermed levetiden på dit tøj.

Du kan læse mere om waterPerfect systemet her

Skriv en kommentar