4 steder at købe rejseudstyr

At rejse ud i verden koster rigtigt mange penge. Der skal både bruges penge til transporten (fly, tog eller en lunken knallert), til pas, vacciner, tøj, tasker og mad som hotel, når man endeligt er kommet til ens destination. I det hele taget er der rigtigt meget rejseudstyr at tage in mente.
Dog er det også muligt at spare rigtigt mange penge på det rejseudstyr, du nu og engang skal ud at indhente til rejsen. Du har overordnet set fire forskellige muligheder for at købe dit rejseudstyr. Lad os kigge på dem:

  1. Køb dit rejseudstyr i almindelige butikker: Ved at benytte almindelige butikker sparer du ingen penge, men til gengæld kan du nyde godt af klog vejledning. Ved du ikke helt præcis, hvilket rejseudstyr, du skal ud at have fat i, kan dette være en rigtigt god idé. Du kommer til at betale lidt ekstra, men det kan altså være pengene værd.
  2. Køb dit rejseudstyr i danske online rejsebutikker. På nettet er det som bekendt muligt at spare en god bunke penge på de ting, du alligevel går og mangler. Køber du dit rejseudstyr på nettet, er det slet ikke umuligt at spare 20-30 %, hvis vi må komme med et forsigtigt estimat, og det er nu og engang også gode penge at spare, hvis du skal bruge mange tusinde kroner på ski og soveposer!
  3. Køb dit rejseudstyr i udenlandske online rejsebutikker. Her tænker vi eksempelvis på Amazon.co.uk og lignende engelske butikker. Disse er billigere end de danske grundet momsreglerne, men da England ligger i EU som os, bliver vi ikke toldet, vælger vi at købe ind der. Derfor er det muligt yderligere at spare 10-20 % på dit rejseudstyr ved at købe det i eksempelvis Amazon.co.uk fremfor danske netbutikker, der ellers også er ganske udmærkede. En ting at passe på med er dog, at du i England slet ikke har den samme form for garanti, du i Danmark er beskyttet med, når du køber ind på nettet.
  4. Køb dit rejseudstyr brugt. Vi må heller ikke glemme muligheden for simpelthen at overtage dit rejseudstyr fra andre rejsende, der ikke længere har brug for tøjet og udstyret, men til gengæld også har brugt det en smule. At dit rejseudstyr er blevet brugt før betyder nemlig ikke, at det nødvendigvis er værre, men blot at det er billigere og allerede “er gået til”, hvis vi må bruge denne vending. Ved at købe dit rejseudstyr brugt kan du få det til en brøkdel af prisen. Det er muligt endda at slå den pris med flere mil, du ellers ville få i engelske webshops såsom Amazon.co.uk og des lignende.

Pengepungen bestemmer rejseudstyret

Hvad du skal vælge af disse fire muligheder, når du skal ud at købe dit rejseudstyr til ferien, kan vi desværre ikke svare dig på. Vi har givet dig de fire muligheder og fordelene samt konsekvenserne ved disse, og herefter er det op til dog og størrelsen af din pengepung – eller manglen på samme – der skal afgøre, om Amazon.co.uk eller de danske rejsebutikker på gaden skal bruges til at supplere dig lækkert rejseudstyr.