Billigst til London

Det er forår. Det er næsten påske. Og du skal besøge din kæreste. Endeligt. Langt om længe. Hun bor i England. Og hun er dejlig. Du kan næsten ikke vente til, at du får hende at se igen. Også selvom hun kom hertil for bare en lille uge siden. Dagene, hvor I ikke er sammen, er uendelige. Virkeligheden er bare sådan, at hun har et godt job, som hun ikke vil sige op fra i England. Og du har et godt job i Danmark, som du helst heller ikke vil sige op fra. Så I valgte løsningen med at være kærester på langdistance, indtil der byder sig en mulighed for, at I kan få job i samme by.

Flyve frem og tilbage

Derfor har I lagt en rejseplan. I skiftes til at komme enten til England eller til Danmark. I har booket en masse flybilletter. I fandt jo hurtigt ud af, at hvis I booker tidligt, så er der penge at spare. Det betyder dog, at din kæreste sommetider må rejse lidt længere, end du skal. Der er nemlig flere billige flybilletter fra Storbritannien, end der er fra Danmark. Hun skal derfor bruge tid i tog eller bus. Det skal du ikke. Du kan nøjes med at tage metroen ud til Kastrup lufthavn.

Billige fly til London

I morgen skal du bruge de billige flybilletter til London her, som du fandt for mere end et halvt år siden. Du lander godt nok ikke i Heathrow lufthavn. Men pyt med det. Der er gode togforbindelser videre fra lufthavnen, hvor du lander. Weekenden i London bliver skøn. Det bliver dejligt at tale med hende om de nye muligheder, hun får, når hun er færdig med kurset, som hun følger i sin fritid. Det vil åbne flere muligheder for, at hun kan finde et godt job i Danmark. Og det er jo i virkeligheden dit håb. At hun kommer til Danmark.