Flyve til Thailand

Er der noget smukkere end en palmestrand, en solnedgang, og at se silhuetterne af børn, der leger i strandkanten? Jeg tror det ikke. Det skulle da kun lige være nogenlunde den samme situation ved en dansk strand. Billedet, jeg har på min indre øjenhinde, kommer fra en rejse, vi foretog os for godt et år siden. Vi havde fundet flybilletter til Thailand på https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/thailand/. Vi havde fundet et lækkert sted at overnatte. Lige ved siden af stranden. Vi havde sagt til alle i vores familie, at dette år måtte de holde jul uden os.

Vi ville bare væk

Vi ville bare væk fra juleræset, gaverne, madlavningen og alle ceremonierne. Vi ville have tid til at være sammen, som familie. Vi tilbragte 10 vidunderlige dage i Thailand. Landede efter dagene derude i den kolde, og noget tavse lufthavn den 1. januar 2020. Og vi tog hjem til vores lejlighed. Fyldt med gode indtryk. Fyldt med vidunderlige tanker om, at vi ville lede efter billige flybilletter til et lignende sted, når sommerferien nærmede sig.

Udskudt ferie

Det blev jo, så at gode grunde ikke til noget. I stedet røg vi henne omkring slutningen af marts måned ind i lockdown. Og det blev svært at forklare ungerne, at vi ikke ville kunne komme afsted til sommer. Vi har klaret os igennem skærene. Det har ikke været nemt. Og nu, hvor der endelig er en vaccine på vej, så er vi optimistiske. Vi vil nemlig ikke opgive vores drøm om at komme til Thailand igen. Drømmen brast her i sidste sommer. Men den overlever i vores tanker. Og den bliver realiseret til næste sommer. Det er jeg sikker på. Vi skal bare finde flybilletter, hotel og så selvfølgelig sikre os, at vi er raske. Det er ikke så svært. Vi kan blive testet når som helst. Vi får hurtigt svar. Nu handler det bare om, at flyselskaberne skal komme sig efter de enorme tab, de har lidt.