Gode hjemmesko

Jeg kunne godt nok se, at hende ekspeditricen nede i skobutikken var ved at falde ned fra sine høje hæle af grin, da hun så mig forleden. Jeg var, som jeg plejer hver december måned, inde i skobutikken for at finde billige hjemmesko til mænd. Det er en helt særlig skobutik, jeg kommer i. Og normalt kan jeg godt finde det par hjemmesko, jeg er på jagt efter. Bare ikke i år. De var udsolgt. Jeg var kommet til sent. Det var lidt ærgerligt, men hvad kunne jeg gøre?

God butik med hjemmesko

Jeg kunne gå hen i en lidt mere almindelig skoforretning, hvor de sælger både hjemmesko til kvinder (https://www.woolbynature.dk/shop/hjemmesko-til-dame-5c1.html ) og mænd. Og det gjorde jeg. Der var ligesom ikke andre muligheder. Og jeg var lidt desperat. For hjemmesko skulle jeg finde. Og nu sidder du sikkert og spørger mig om, hvorfor det er så vigtigt for mig at finde hjemmesko. Det skal jeg fortælle dig.

Traditioner

Min mand er englænder. Og han har en tradition med at hænge strømper op ved pejsen derhjemme til jul. Men det går altså ikke hjemme hos os. For det første har vi ikke sådan en gammel vintage indbygget pejs i en væg. For det andet så synes jeg faktisk ikke, at det er særligt smukt at se på grå strømper, der bliver hængt op på en opslagstavle. For det tredje, så er der ingen af os, der har tålmodighed eller evner til at sy store, farvestrålende strømper.

Så da vores datter foreslog, at vi bare kunne stille nogle hjemmesko op ude i entreen i stedet for at hænge strømper op, blev hendes forslag accepteret med kyshånd. Og det er en ny tradition, som vi er glade for. Så længe hjemmeskoene er pæne. At de så bliver slidt godt i det kommende år efter julen, er en god bonus.