Gode sager til børn

Jeg har alle dage haft den holdning, at når det kommer til ting og sager til mine børn, er kun det bedste godt nok. Det mener jeg, de har fortjent! Men det skal da ikke hindre mig ia t bruge hovedet, når det gælder økonomien bag – man er vel jyde… Nu er det heldigvis sådan ,at siden netbutikkerne for alvor kom på banen, er konkurrencen jo skærpet helt vildt. Før var der kun de etablere legetøjsbutikker og den slags, og de satte priserne næsten, som de ville. Men med webshops med samme eller bedre udvalg, har piben fået en anden lyd. For eksempel med butikker som hopogleg.dk

Legetelt skal der til – til lav pris

I foråret meddelte mine to døtre mig, at deres liv ikke rigtigt ville fungere længere, hvis de ikke havde et legetelt. Det er jo absolut en udmelding, der skal tages alvorligt, når den kommer fra to piger 5 og 7 år, ikke? Altså måtte jeg en tur på nettet samme aften for at kigge efter et godt legetelt til dem – og gerne et, der både var billigt, stort nok, farvestrålende og sikkert.

Det var såmænd ikke så svært, for min gamle og trofaste butik havde selvfølgelig, hvad jeg skulle bruge:

Legetelte

Hele 25 forskellige at vælge mellem, og jeg fandt fire, der kunne være en mulighed for mine to krævende og kræsne prinsesser. Næste dag viste jeg dem de 4, og de vaglte et, som vi så bestilte med det samme – og som vi fik leveret allerede efter 2 dage.

Det er så nemt på nettet

Jeg ved ikke, hvordan du har det, men for mig er det efterhånden det meste, jeg køber online. Jeg vurderer, at det enten er billigere eller samme pris, men det er jo så uhyre nemt. Ingen køren efter butikker, gode billeder af produkterne, ofte fri levering og altid hurtigt. Det er bare blevet meget nemmere at passe indkøb af alt muligt ind i en travl hverdag, Hvad siger du?