Gummitingest?

Hvorfor skal jeg have den grimme gummitingest på min nye mobil, far? Sådan var de præcise ord fra min 16 årige teenagedatter, der netop var blevet forkælet med den spritnye iPhone 5 fra Apple. Jeg måtte lige synke to gange før jeg svarede hende, da svaret lå relativt meget til højrebenet.

iPhone 5 cover

Før jeg går videre, må en yderligere introduktion være på sin plads. Jeg hedder Jan Hansen, er 41 år gammel og har arbejdet i telebranchen de sidste 14 år. Derfor har jeg altid haft de nyeste mobiler på markedet. Jeg har aldrig rigtig sværget til hverken det ene eller det andet – modsat mange af mine kollegaer, der har brugt mangt en frokostpause på at chatte om Samsung vs Apple. Jeg har både haft mobiler fra Samsung og Apple og må sige, at de er ganske glimrende begge to.

Men min datter skulle altså have sig en iPhone 5 efter hun havde været ekstra flittig i skolen og generelt opført sig som en lille guldklump i lang tid. Jeg synes at forkølelse er fint, når det er fortjent. Men den indledende kommentar fra hende var ikke så smart. For i mine øjne skulle hun naturligvis også have et iPhone 5 cover. Det kan være, jeg er ved at være gammel (41 er nu ingen alder synes jeg), men man skal da passe godt på sine ting – særligt de dyre af slagsen som en iPhone må siges at være. Jeg har altid haft masser af mobiltilbehør pga. mit job, så jeg har da også flere skuffer fyldt med alskens mobiltilbehør derhjemme.

Cover er nødvendigt mobiltilbehør

Så jeg har altid set på et iPhone 5 cover som et helt nødvendigt tilbehør til mobilen. Jeg har set alt for mange ulykkelige skæbne komme ind i vores butik med smadrede smartphones de seneste år. Det er som om, at folk ikke har glemt deres gamle ‘klods-mobiler’, der kunne holde til at blive kastet rundt med. Det kan moderne smartphones altså ganske enkelt ikke, så hvis du køber en iPhone 5, må du også købe et cover til den – det var min holdning.

Købe iPhone 5 cover

Først var min datter lidt skeptisk. Hun kunne ikke rigtig forstå, hvorfor hun skulle købe et cover. Nu kender jeg, naturligvis, min datter rigtig godt, så jeg vidste jo godt, at hun ikke ville passe godt på sin nye mobil. Hendes uforstående tilgang til et iPhone 5 cover skyldtes udelukkende, at hun virkelig var indstillet på at passe godt på sin iPhone.

Jeg måtte dog overbevise hende om, at selvom hun lige nu skattede sin mobil højt, så ville den med tiden blive ‘yet another cellphone’. Derfor kommer man hurtigt til at behandle den en anelse mere hårdhændet end godt er, også selvom det ikke er med vilje. Derfor er det altid godt at have et cover til sin mobil. Også selvom man måske ikke bruger det på daglig basis, men f.eks. når man går til koncert eller endnu værre, tager på festival, hvor mobilen typisk godt kan få nogle stød – så er det en god idé at have sit cover klar.