Hjem til Århus

Den 1. marts skal jeg starte på mit nye job. Så jeg har travlt. Der er ikke så lang tid tilbage, og jeg har 100.000 ting, jeg skal nå. Jeg skal have fundet en ny bolig i Aarhus. Og jeg skal være flyttet dertil, inden jeg starter. Det var en beslutning, jeg tog i går. Indtil i går havde jeg tænkt, at jeg ville leje mig ind i en lille, møbleret lejlighed og bruge tid på at finde en ny bolig. Jeg havde en idé om, at jeg ville nyde processen og tage det stille og roligt.

Hurtigt salg

Men så var det, at der skete det utrolige. Min lejlighed her i Køge blev solgt. Imod al forventning. Og køberen har faktisk travlt. Det er et ungt par, og de ville sådan set gerne overtage lejligheden allerede i midten af februar. Jeg slog til. Det har været svært at finde en køber til boligen. Når det nu er lykkedes, og vi var enige om prisen, så kan jeg ligesom ikke tillade mig selv ikke at være imødekommende overfor dem.

Flyttefirma med opmagasinering

Så jeg skal have fundet et flyttefirma i Aarhus, der kan komme og hente mine ting ret hurtigt. Om de skal stilles til opmagasinering i Aarhus, ved jeg ikke endnu. Jeg tænkte jo, at jeg måske også kunne være heldig den anden vej: Finde en god bolig. Flytte ind og få alle mine ting på plads, inden jeg skal starte på jobbet. Men skal jeg bruge opmagasinering, er der jo altid https://hmsdanmark.dk/opbevaring/hms-self-storage-aarhus-self-storagerum Så jeg sidder lige nu i toget til Aarhus, fordi jeg skal se på flere forskellige boliger. Jeg kender ikke, Aarhus så godt, men jeg kan da se på kortet, at 2 af boligerne ligger inde i byens centrum. De 3 andre ligger sådan lidt i yderkanten af byen.

Skal nok være i midtbyen

Egentlig tror jeg, at jeg helst vil bo i centrum. Jeg kan nemlig også se på kortet, jeg har printet ud, at en af boligerne ligger tæt på mit nye job. Faktisk så tæt, at jeg kan gå på arbejde hver morgen. Det betyder faktisk, at jeg ikke behøver at eje en bil længere. Og det vil da være en befrielse. Jeg hader at køre bil. Men boligen er ikke så stor. Og den koster forholdsvist meget. Så der er både pros og cons. Jeg skal bare huske, at jeg ikke kun skal tænke praktisk. Jeg skal også kunne lide boligen. Hvis den nu er mørk og fugtig, så bliver det et sikkert nej tak. Men hvis den kun skal sættes en lille smule i stand sådan med maling, nyt køleskab og den slags, så vil jeg overveje meget grundigt – i 2 dage!

Hvis boligen er, som jeg håber, så betyder det, at jeg skal have nogle af mine møbler opmagasineret. Så, jeg håber, at flyttefolkene kan fortælle mig lidt mere om mulighederne for det. Det er ikke et stort problem, det er bare et problem, som skal løses – hvis det bliver aktuelt. Jeg skal jo faktisk også se på 4 andre boliger. 2 af dem er meget større end mit behov. Måske skal jeg til at købe flere møbler. Uanset hvad: Det er heldigvis jyder!