Markedsføring af modetøj online, en kommunikationsopgave

Har du nogensinde stået i den situation, at du egentligt er interesseret i at købe modetøj online, men simpelthen ikke ved, hvor du skal finde en passende butik? At finde butikker, der sælger modetøj online er intet problem, men at finde den rette butik kan derimod sagtens volde problemer.

Derfor har vi her lavet en guide til at finde online modetøjs-butikker med henblik på, at du kan opbygge dig et mindre arsenal af butikker, hvor du trygt kan handle flot tøj ind.

1) Spørg dine venner og veninder! Du er ikke den eneste i verden, der før eller siden har benyttet sig af at købe modetøj online. Det har dine venner og veninder med garanti også gjort før eller senere, hvilket naturligvis betyder, at de også har erfaringer med visse butikker.

Spørg din omgangskreds, hvor de plejer at købe modetøj online. På den måde kan du få et par tips fra personer, der ikke prøver at tjene penge på dig, og derved giver dig reelle og gode råd. Dine hankønsvenner kan hjælpe dig på vej med butikker, der sælger herretøj online, mens dine damevenner med garanti kender et par modetøj online-butikker henvendt til kvinder eller syv.

2) Har du først spurgt dine venner, kan du kigge dine foretrukne ugemagasiner og blade igennem. Er du for eksempel abonnent på Alt for Damerne eller Euroman ved du, at der i disse blade er adskillige annoncer for butikker, der sælger billigt tøj online.

Disse butikker har indsat reklamer i de blade, der umiddelbart har dét klientel og dén målgruppe, butikken repræsenterer. Derfor er der også stor sandsynlighed for, at du kan lide det modetøj online, du får præsenteret, hvis du eksempelvis har fulgt en annonce fra Euroman – hvis du da ellers også er glad for at være abonnent på bladet, vel at mærke.

Annoncer i ugemagasinerne kan være irriterende, men næste gang, at du ser en reklame for sweatshirts, underbukser eller herretøj generelt i et mandeblad, der reklamerer for en butik, der sælger modetøj online, husk da navnet på butikken – Du kan meget vel få gavn af det navn senere, og hvis butikken har styr på sin kommunikationsstrategi så husker du det uden problemer..

3) Se TV. Der er rigtigt mange reklamer i TV den dag i dag, og ser du blot en enkelt fodboldkamp om aftenen burde du have rigeligt med idéer til butikker, der forhandler modetøj online som deres primære handelsvare. Især om eftermiddagen, hvor der på diverse danske Tv-kanaler er rigtigt mange reklamer at svælge i, er det muligt at få idéer til mange tøjsteder.

Mangler du absolut flere muligheder til modetøj online-butikker, er dit TV derfor en god guide til at finde disse.

4) Søgemaskinerne. Du har planer om at købe modetøj online alligevel, hvorfor du lige så godt kan benytte Google, Bing, Yahoo og lignende søgemaskiner til at finde de gode billige butikker, der sælger modetøj online til danskerne. Indtast blot søgeord som ‘modetøj online’ eller ‘herretøj online’, hvis du er en mand (eller en betænksom kæreste til en mand), hvorefter søgemaskinerne foreslår dig adskillige resultater. De professionelle leverandører af tøj har alle arbejde med SEO – helt sikkert!

Dette er en meget nem måde at finde nye emner til dine indkøbsmuligheder, når det kommer til tøj, der følger de nuværende modetrends. Modetøj online er takket være de billige priser på nettet, det fantastiske udvalg og de generelt gode forhold kommet for at blive – det ved vi med 110 % sikkerhed i dag!