Nike sneakers

Min veninde og jeg skal på ferie sammen om to uger. Vi tager til Kreta i 14 dage. Det bliver skønt at komme afsted igen. Vi plejer altid at tage på sommerferie sammen. Vi siger simpelthen til vores kærester, at vi bare har brug for en lille pause fra dem og Danmark. Drengene ved godt, at vi ikke snyder dem. De ved, at vi bruger vores ferie sammen på at gå på stranden og shoppe. Sådan er det bare. Skønt. Det kan godt være, at vi lejer en bil og kører lidt rundt og ser nogle ting. Men ellers, så er det shopping og stranden, vi nyder. I år har vi besluttet, at vi kun skal have shorts, T-shirts og sneakers med på rejsen. Og en enkelt kjole eller to, til aftnerne, hvor vi går på restaurant.

Ekstra sneakers

Da jeg har taget nogle kilo på siden, vi sidst var afsted – og fordi de shorts, jeg har i mit skab ikke længere er på mode, har jeg været på indkøb og har købt shorts og T-shirts. Jeg mangler bare at købe et ekstra par sneakers. Det er rart at have 2 par med. Der er jo varmt på Kreta, og det kan godt betale sig at lade det ene par sneakers ’hvile’ sig, så lugten af svedige tæer kan forsvinde. Det har ikke været svært for mig at finde et par. Jeg søgte bare efter ”Sneakers København” og fandt mange e-shops, der sælger sneakers. En af de webshops, jeg besøgte, var meget stor. De havde simpelt hen alle former og brands af sneakers. Faktisk var det lidt forvirrende at finde rundt på den. (Jeg skal måske lige sige, at når jeg shopper på internettet, så er jeg hurtig. Kan jeg ikke finde det, jeg har i tankerne lige med det samme, så hopper jeg bare videre til den næste shop.) Men jeg brugte deres søgefunktion.

Nike sko

Jeg skrev bare ”Nike sko dame”, og så kom jeg ind på den rigtige kategori. Hold op. Der var mange sko at vælge imellem. Men jeg havde en helt klar idé om, at det par, jeg skulle have, skulle være blå. Lyseblå. Så da jeg så, at jeg kunne præcisere min søgning, valgte jeg ”blå” som et kriterie. Derefter valgte jeg så mit skonummer. Str. 39. Se, det var jo nemt nok. Jeg fik 3 varianter at vælge imellem. Valgte den, jeg syntes, så pænest ud – og som også var lidt mere feminin i formen end de andre to. Lagde den i kurven, fandt betalingskortet frem og købte skoene.Havde jo haft min indre kamp om Jordan vs Nike allerede.

De klarede det flot

Shoppen havde lovet 1 – 3 dages levering. Men i går fik jeg så en mail fra dem om, at de har haft noget kludder i deres lagerstyring, og at de desværre ikke har den model i den størrelse, som jeg bestilte. De spurgte, om jeg ville bestille den samme model i en anden farve, eller om jeg ville have mine penge tilbage. Jeg tænkte mig om. Skrev til dem, at hvis de har modellen i en creme farve, så må de gerne sende skoene til mig.